Breaking Bad vine pe marile ecrane cu multe dintre personajele favorite

Breaking Bad vine pe marile ecrane cu multe dintre personajele favorite

Filmul Breaking Bad este în lucru și multe dintre personajele tale favorite își vor face apariția.

Reprezentanții Studioului AMC, cel care a realizat celebrul serial, vor să păstreze secretul și nu au declarat că lucreză la un film Breaking Bad, însă cele mai recente informații ce s-au scurs pe internet arată asta.

De asemenea, Brian Cranston, cel care-l interpretează pe Walter White, a confirmat că filmul Breaking Bad se va realiza. Totuși, nici AMC, nici Vince Gilligan, creatorul serialului, nu au confirmat oficial.

Un raport apărut pe internet ne arată lista cu actorii ce vor apărea în film și îi include pe : Brian Cranston (Walter), Krysten Ritter (Jane), Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed), Tess Harper (Mrs. Pinkman) și Kevin Ranking (Kenny).

În primul rând, elementul crucial din acestă listă este că multe dintre personajele îndrăgite se întorc în film. Totuși, multe dintre aceste persoanje au murit: Walter White a murit la finalul serialului, Jane s-a înecat cu propria vomă, iar Mike a fost împușcat de Walter.

Asta înseamnă că vom avea un prequel? Nu. Ci că filmul Breaking Bad va conține mai multe secvențe din trecut, redate sub forma de flashbacks sau sub formă de vise.

Ce mai știm despre film este că titlul provizoriu este Greenbrier și că Aaron Paul (Jesse Pinkman) va avea rolul principal, iar acțiunea filmului ar trebui să continue fix de unde s-a terminat serialul.

Jesse nu era într-o formă foarte bună la finalul serialului și, probabil, va fi bântuit de ceea ce a făcut. De aceea, este foarte probabil ca filmul să conțină secvențe din trecut sau secvențe de tip vis prin care Jesse să retrăiască anumite momente.

Brian Cranston a declarat de mai multe ori că este dispus să se întoarcă în „pielea” lui Walter White. Mai rămâne de văzut dacă și Bob Odenkirk (Saul) și va face apariția în acest film.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Movieweb