Ring Door View Cam este interfonul smart cu sonerie care nu are nevoie de fire

Ring Door View Cam este interfonul smart cu sonerie care nu are nevoie de fire

În cazul în care ai cochetat în trecut cu ideea de casă inteligentă, s-ar putea să te fi speriat costul instălării profesionale sau trasul firelor, dar Ring Door View Cam nu are nevoie de așa ceva.

Ring are o experiență destul de vastă când vine vorba de realizarea unor echipamente pentru case inteligente. În același timp însă, întotdeauna există loc de mai bine și tocmai au făcut un pas important în această direcție la CES 2019, odată cu lansarea gadgetului din imaginile alăturate.

Ring Door View Cam, după cum ai crede la prima vedere, este un mecanism de interfon cu sonerie integrată. Avantajul său major față de alte gadgeturi smart similare, constă în ușurința instalării și a faptului că nu trebuie să tragi vreun fir suplimentar prin ușa sau pe lângă ușa de la intrare. Este suficient doar să o fixezi și ai rezolvat cazul. Dacă ai un vizor la ușă, o poți pune în dreptul acestuia de partea cealaltă pentru a vedea cine sună și într-o manieră analogică, nu doar prin intermediul aplicației de smartphone.

Pentru că are la interior o baterie reîncărcabilă, Ring Door View Cam trebuie reîncărcată la intervale regulate de timp, dar este vorba de o dată la câteva săptămâni și vei primi o notificare în acest sens pe mobil.

Noul interfon smart este capabil să înregistreze și să facă streaming la rezoluție Full HD 1080p. Dacă vrei însă să păstrezi toate înregistrările făcute de sonerie, ești nevoit să te abonezi la serviciul de cloud al Ring. Respectiva funcție este absolut opțională.

Dacă fixezi Ring Door View Cam pe interiorul ușii în dreptul vizorului, vei profita de un senzor de șocuri foarte elaborat. Prin intermediul său, camera smart știe momentul în care cineva ți-a bătut la ușă și te notifică pe smartphone, dacă ai muzica dată prea tare sau căștile pe urechi. Gadgetul va fi disponibil în următoarele luni la prețul de 200 de dolari.

ring-is-making-a-peephole-camera

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: