Această sonerie scumpă te convinge că iPhone X e ieftin

Această sonerie scumpă te convinge că iPhone X e ieftin

iPhone X putea fi unul dintre cele mai scumpe gadgeturi din 2017, dacă nu lansa o companie mai puțin cunoscută soneria de 100.000 de dolari.

În mod surprinzător, există în continuare foarte multe companii dedicate îmbrăcării unui dispozitive relativ simple în aur, diamante, safire și alte pietre prețioase. În continuare vorbim de un produs relativ simplu, dar că artificiile estetice îl transformă într-unul foarte scump. De această dată, este vorba de o sonerie care te lasă cu gura căscată.

Bijuteria din imaginile alăturate este dedicată amatorilor de case inteligente cu buzunare adânci. În loc să fie o sonerie obișnuită, face o treabă foarte bună în a filma cine sună la ușă și în a-ți oferi un flux video de înaltă calitate pe mobil. Noua sonerie de la Ring este integrată într-o carcasă din aur masiv de 18 carate acoperit aproape integral cu 2077 de safire și 40 de diamante. Întreaga lucrare este realizată de bijutierii de la Bijan Jewelery.

La interior în schimb, soneria ostentativă ascunde aceeași tehnologie și abilități din camera Ring Video Doorbell Elite disponibilă pe Amazon cu 450 de dolari. Atuul ei în fața concurenței constă în faptul că este foarte subțire, filmează Full HD și integrează un modul de night vision pentru a vedea cât se poate de clar cine sună la ușă pe timpul nopții.

Cei care vor să pună mâna pe varianta de 100.000 de dolari a soneriei vor fi nevoiți să se grăbească. Nu de alta, dar vor fi asamblate în această manieră doar 10 unități cu numele pretențios de Elite Crown Jewel. În plus, nu se vor comercializa online și nici măcar nu vor ajunge în SUA. Singurul comercian care le va avea expuse este Selfridges din Oxford Street, un lanț de magazine din Regatul Unit. Pentru ca achiziția să fie una mai tolerabilă, Ring a anunțat că toți banii obținuți din această artificiu de marketing se vor duce către o organizație non-profit din Anglia responsabilă de micșorarea ratei criminalității.

ring elite crown jwelles sonerie

Citește și: