DoorBot tine loc de sonerie si video-interfon

DoorBot tine loc de sonerie si video-interfon

Diferenta dintre DoorBot si un banal video-interfon sta in faptul ca noua sonerie ilustrata mai jos, comunica de minune cu un smartphone. In acelasi timp este un dispozitiv perfect pentru teleconferinta cu transmisie audio-video in doua sensuri.

doorbot proiect o noua sonerie wireless

Gandit pentru a te avertiza in mod video in momentul in care cineva iti suna la usa, noul gadget intitulat DoorBoot este perfect pentru multe scenarii. Avand in vedere ca sunt situatii in care nu vreti sa raspundeti unor anumite persoane la usa, cu acest gadget veti sti oricand cine se afla in fata soneriei.

Noul dispozitiv comunica wireless cu un router din casa, moment in care, printr-o aplicatie instalata pe iOS sau Android te notifica atunci cand ai musafiri. Daca vreti sa aveti un dialog cu cel din fata usii, fara a va ridica din pat, DoorBot include pe langa camera atat un microfon cat si un difuzor. Pentru instalare sunt suficient 4 suruburi iar cele 4 baterii AA sunt suficient pentru aproximativ 1 an de utilziare.

Pretul unui DoorBot, creatia lui Edison Junior, este de 170 dolari. Din pacate pentru a fi comercial disponibil acest dispozitiv are nevoie de sustinerea voastra pe un un site asemanator cu Kickstarter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: