De acum vei putea plăti cu Revolut pe ceasurile Fitbit în România

De acum vei putea plăti cu Revolut pe ceasurile Fitbit în România

Revolut ajunge și pe ceasurile Fitbit din România și vei putea plăti cu ceasul la toate casele de marcat care acceptă plata cu cardul.

Plata cu ceasul Fitbit nu este tocmai o nouătate în România. Poți plăti cu ceasul și acum, însă doar dacă ai card Visa de la Banca Transilvania sau de la Orange Money. Ei bine, de acum, dacă ai un ceas Fitbit Ionic sau Versa, vei putea plăti cu ceasul și cu cardurile Mastercard emise de Revolut.

Cum plătești cu ceasul Fitbit

Păi este foarte simplu. În primul rând, trebuie să ai un card Visa de la Banca Transilvania sau de la Orange Money sau un card Mastercard de la Revolut. În al doilea rând, trebuie să configurezi opțiunea Fitbit Pay, iar tot ce trebuie să faci este să parcurgi câțiva paşi simpli în aplicaţia de mobil şi să adaugi cardului de credit sau debit direct în secţiunea Fitbit Wallet.

Apoi când vrei să faci o plată trebuie să ții apăsat pe butonul din partea stângă a ceasului până când funcționalitatea e activă, apoi să păstrezi dispozitivul aproape de cititorul de carduri până când plata a fost acceptată.

Nu o să-ți fure nimeni datele cardului de pe ceas pentru că se folosește o procedură standard de generare a unor token-uri, iar informațiile cardului nu sunt stocate sau transmise către comercianți sau către Fitbit.

Revolut ar avea un portofoliu de clienți destul de mare în România. În țară ar fi undeva la 250.000 de români care au un card Revolut. Totuși, nu la fel de mulți români au și ceasuri Fitbit.

Oricum, vestea este una bună și avem din ce în ce mai multe metode de plată contactless. După Apple Pay, așteptăm să ajungă în România și Google Pay, însă asta nu o să se întâmple anul acesta. Poate în 2020.

Citește și:
Sursa: ZF