Aplicația care îți va convinge copilul să-ți răspundă la mesaje când îl cauți

Aplicația care îți va convinge copilul să-ți răspundă la mesaje când îl cauți

Dacă ești îngrijorat atunci când copilul nu îți răspunde la mesajele pe care i le trimiți, îl poți convinge să o facă cu ajutorul unei aplicații.

Desigur, știi că copilul tău stă pe telefon mai tot timpul, îl vezi în timpul în care stă în preajma ta. De de ce nu îți răspunde, totuși, atunci când îi scrii? Motivele sunt diverse, dar nu asta e de dezbătut acum. Un tată care avea îngrijorări apărute pe fondul lipsei răspunsurilor a creat o aplicație care să rezolve această problemă.

Acesta a creat o aplicație de telefon care, practic, îți obligă copilul să îți răspundă la mesaje. Aplicația ReplyASAP le dă părinților puterea să blocheze telefoanele copiilor dacă aceștia nu răspund la mesajele text.

Acesta și-a dat seama că, dacă copilul său nu are acces la toate celelalte funcții de pe telefon, subit este capabil să răspundă unui mesaj. Dacă asta nu e suficient, aplicația îți permite să pornești și o alarmă pe telefonul odraslei, iar aceasta se va opri doar după aceasta răspunde. Alarma funcționează fără probleme și dacă telefonul este mod silențios.

”ReplyASAP face mesajele imposibil de ratat, deoarece mesajele importante nu ar trebui să fie omise”, a declarat Nick, creatorul aplicației. Acesta pare că s-a săturat ca fiul său să-i ignore mesajele, atunci când îl întreabă dacă a ajuns cu bine la adresa pe care i-a indicat-o.

Aplicația a reușit să se facă destul de căutată după lansarea din 2018. Aceasta e disponibilă în magazinul Google Play, de unde a fost descărcată de aproximativ 75.000 de ori. Din păcate, ReplyASAP este disponibilă doar pentru telefoanele cu Android momentan, însă o versiune pentru iPhone-uri ar urma să sosească în curând.

Aplicația ReplyASAP poate fi descărcată de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: news.com.au