Redmi K20 Pro – ce poate face urmașul lui Xiaomi Pocophone F1

Redmi K20 Pro - ce poate face urmașul lui Xiaomi Pocophone F1
Sursa foto: HS Techzone

Xiaomi se pregătește să lanseze Redmi K20 Pro, un nou telefon de top sub brandul Redmi ce ar putea fi considerat urmașul celebrului Pocophone F1.

Compania ar lansa două modele intitulate Redmi K20 și Redmi K20 Pro. Diferențele dintre cele două modele nu sunt foarte clare în acest moment. Totuși, din ce ne putem da seama, ambele modele au componente performante.

Informații despre Redmi K20 Pro au mai apărut pe internet și ce știm în acest moment despre telefon este faptul că are un display AMOLED de 6,39 inci, un senzor de amprentă încorporat în display și este învăluit în sticlă Gorilla Glass 6.

Procesorul smartphone-ului este un Snapdragon 855 și ar putea fi ajutat de 6 GB RAM sau 8 GB RAM, iar spațiul de stocare ar varia de la 64 GB până la 256 GB. Nu se știe exact ce fel de procesor ar avea Redmi K20. Se szvonește că ar putea fi vorba de un procesor Snapdragon din seria 700, poate un 730?

Redmi K20 Pro, fără ecran crestat și cu o baterie mare

De asemenea, telefonul are un sistem de trei camere pe spate format dintr-un senzor principal de 48 de megapixeli, unul ultra wide de 8 megapixeli și altul telefoto de 16 megapixeli. Vestea bună este că ecranul nu este crestat, iar camera din față de 20 de megapixeli este una de tip pop-up, ce iese din carcasa telefonului.

Nu în ultimul rând, Redmi K20 Pro are o baterie de 4000 mAh și se încarca repede la 27 de wați.

Smartphone-ul va fi disponibil în trei culori cu nume ciudate precum: Carbon Fiber Black, Glacier Blue și Flame Red. Nu știm încă prețul, dar ar trebui să fie unul competitiv dacă Xiaomi vrea ca acest telefon să fie un fel de Pocophone F2.

Pocophone F1 a fost telefonul care a făcut vâlvă anul trecut și ar putea fi considerat smartphone-ul cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Citește și:
Sursa: GSM Arena