Redmi 7, lansat oficial: ce face telefonul minune la 90 de euro

Redmi 7, lansat oficial: ce face telefonul minune la 90 de euro

Xiaomi continuă să facă valuri prin intermediul brandurilor sale independente. În aceeași zi în care a lansat Black Shark 2, a anunțat oficial Redmi 7.

Pe piața telefoanelor accesibile, Xiaomi a făcut o treabă foarte bună în ultimii ani. Cu telefoane precum cel mai nou Redmi, chinezii au mari șanse să devanseze Apple în următorul an. La ora actuală, ocupă poziția a patra în topul global al producătorilor de mobile, după Samsung, Huawei și Apple.

Redmi 7 este noul terminal al chinezilor și continuă seria lansărilor începută cu Redmi Note 7 și Redmi Note 7 Pro. Aceste detalii contează însă mai puțin. Important este că-ți oferă o configurație hardware mai bună decât ai crede când afli că îl poți cumpăra cu doar 92 de euro sau 105 dolari.

Redmi 7 este construit în jurul unui panou LCD de 6,26 inci cu o rezoluție nativă HD+. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 632 cu 8 nuclee tactate la 1,8GHz ce conclucrează cu 2, 3 sau 4GB RAM, în funcție de bugetul tău.

Partea de captură este asigurată de două camere principale, una de 12 megapixeli și o a doua de 2 megapixeli menită să faciliteze imortalizarea imaginilor cu modul portret. Senzorul principal are 1/2.9”, la fel ca vârful de gamă al celor de la Xiaomi din 2017 – Xiaomi Mi 6. Amatorii de selfie-uri vor trebui să se mulțumească cu o cameră frontală de 8 megapixeli.

Autonomia aparatului este asigurată de un acumulator de 4000 mAh ce se încarcă la 10W. Preinstalat cu Android Pie, terminalul este mascat de interfața proprietară MIUI 10. În magazine ar trebui să ajungă începând cu 26 martie, la un preț ce începe cu 92 de euro. La valoarea respectivă, te bucuri de o combinație între 2GB RAM și o memorie internă de 16GB. La 105 euro, beneficiezi de un upgrade la 3GB RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Varianta de top are 4GB RAM Și 64GB de spațiu pentru 130 de euro.

Citește și: