20 apr. 2019 | 09:11

Reclama la imobiliare care a indignat internetul [VIDEO]

VIDEO ACTUALITATE

Videoclipurile promoționale sunt care mai de care mai ciudate, dar reclama aceasta, a unei agenții imobiliare, pare să fi întrecut puțin măsura.

O companie imobiliară australiană a lansat un videoclip promoțional care a ridicat câteva sprâncene în rândul celor care l-au urmărit. Acesta a fost filmat ca un videoclip al unei melodii și înfățișează un cuplu care dansează într-un mod foarte vulgar.

Reclama a fost produsă de o franciză independentă de agenți imobiliari și a ajuns virală pe internet. Totuși, nu într-un sens tocmai bun.

Pentru unii, dansul vulgar al celor doi din bucătăria unui apartament a fost prea mult. Mulți nu au fost de acord cu imaginile și au criticat videoclipul și acțiunea companiei.

Compania a recunoscut că reclama nu ar fi fost potrivită. Dar, cum bine știm, internetul nu uită foarte repede. Înainte ca agenția să șteargă videoclipul, copii ale acestuia deja existau peste tot pe internet. Astfel, și mai mulți oameni l-au putut vedea.

Agenția este una australiană, bazată în Sydney, și se numește LJ Hooker.

Pe de altă parte, videoclipul a stârnit și reacții mai pozitive. Pe pagina de Facebook a agenției unii utilizatori menționează că nu au văzut nimic în neregulă cu imaginile respective. Chiar au adăugat și că proprietatea este una frumoasă.

Ce efecte a avut reclama

Reclama pare să fi făcut mai mult rău decât bine companiei. Popularitatea acestuia a stricat planurile agenției de a vinde proprietatea din deja celebrele imagini. Vizionările pentru apartament au fost anulate din cauza unor circumstanțe neprevăzute, potrivit paginii de Facebook a agenției.

„Înțelegem că videoclipul nostru recent care promova o proprietate a circulat pe social media și a putut fi scos din context de către unii, iar pentru asta ne cerem scuze”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru CNN. „Am eliminat videoclipul de pe canalele noastre digitale și cele de social media”, a mai adăugat aceasta.