Acest telefon face minuni la 100 de euro și e alternativa perfectă la Samsung Galaxy M10

Acest telefon face minuni la 100 de euro și e alternativa perfectă la Samsung Galaxy M10

Nici nu a început bine acest an, iar piața de mobile devine din ce în ce mai interesantă, cu lansări precum Samsung Galaxy M10 și M20 sau noul Realme C1 (2019).

Promovat ca un smartphone pentru tineri, noul gadget este unul surprinzător de performant, având în vedere valoarea sa de achiziție care gravitează în jurul cifrei de 100 de euro. Ca referință, anunțul a fost făcut în aceeași zi în care Samsung și-a anunțat primele modele din noua serie mainstream Galaxy M. Cu numele Galaxy M10 și Galaxy M20, cele două dispozitive sunt oferite la o valoare similară.

Realme C1 (2019) a fost anunțat în mod oficial după aproximativ o săptămână de speculații pe marginea sa. În același timp, au trecut doar câteva zile de când prima iterație a produsului, lansat în luna octombrie a anului trecut, a înregistrat un milion de unități vândute.

Anunțul a fost făcut de către CEO-ul companiei printr-un eveniment pe YouTube, dar nu vorbim de o conferință de amploarea celor de la Samsung sau Huawei. În orice caz, Madhav Sheth este foarte încântat de noul terminal, iar motivele pentru entuziasmul său sunt multe.

Realme C1 (2019) va putea fi achiziționat în două configurații hardware, cu 2 sau 3 GB RAM și aceeași cantitatea de memorie internă egală cu 32GB. La fel ca modelul de acum câteva luni, smartphone-ul se ascunde în spatele unui ecran de 6,2 inci cu o rezoluție nativă HD+ și o crestătură în partea de sus. Partea de procesare este asigurată de un Snapdragon 450 și are un acumulator generos de 4230 mAh.

Prețul pentru versiunea cu 2GB RAM este de 92 de euro, în timp ce saltul până la 3GB RAM se va reflecta în 105 euro. Deși, până la această oră, Realme s-a dedicat terminalelor foarte ieftine, în următoarele luni, ar trebui să vedem și câteva modele mai atrăgătoare de la chinezi. Realme 3 se anunță a fi foarte interesant din speculații, cu o cameră principală de 48 de megapixeli. O dată precisă de lansare nu se cunoaște momentan pentru el.

 

Citește și: