Realme 2 Pro este noul telefon minune la o sumă infimă

Realme 2 Pro este noul telefon minune la o sumă infimă

Brandul independent al chinezilor de la Oppo începe să facă valuri la nivel global prin intermediul unor gadgeturi accesibile precum Realme 2 Pro.

Dacă ai un buget micuț și o dorință arzătoare pentru un telefon peste medie, piața telefoanelor mainstream a început să includă modele din ce în ce mai atrăgătoare. În trecut, dacă te gândeai să investești vreo 200 de dolari într-un smartphone, te așteptai la compromisuri semnificative de performanță. Situația este cu totul alta în 2018, iar Realme 2 Pro este cea mai bună dovadă a acestei schimbări.

După ce a fost subiectul mai multor speculații în ultimele zile, Realme 2 Pro a fost anunțat oficial de către Oppo. Telefonul este construit în jurul unui panou Full HD+ cu diagonala de 6,3 inci și o crestătură discretă în partea de sus a ecranului de forma unei picături. Creatorii aparatului au asociat numele de Dewdrop crestăturii cu pricina, o referință la picătură de rouă.

Ca în cazul multor chinezării dezvăluite în ultimul an, Oppo Realme 2 Pro poate fi achiziționat cu mai multe combinații de memorie RAM și spațiu de stocare. Indiferent de varianta pentru care optezi însă, creierul întregii afaceri va fi un Snapdragon 660, un octa-core de ultimă generație de la Qualcomm care este mai mult decât suficient pentru majoritatea scenariilor pe care le ai în minte.

Realme 2 Pro are o combinație de două camere principale de 16 și 2 megapixeli. Selfie-urile vor fi realizate cu un ajutorul unui senzor de 16 megapixeli și o diafragmă F/2.0. Senzorul de amprentă care completează pachetul este pe spate, în centrul carcasei. Terminalul vine preinstalat cu Android 8.1, mascat cu interfața proprietară ColorOS 5.2. Acumulatorul este de 3500 mAh.

În privința prețului de achiziție, Realme 2 Pro se cumpără în trei variante de culoare negru, albastru închis și albastru deschis cu trei combinații de RAM și memorie internă. Cel mai ieftin include 4 GB RAM și o memorie internă de 64 GB la 192 de dolari. Un pic mai scump, la 220 de dolari include 6GB RAM și 64 GB de memorie. Apogeul include 8GB RAM și cantitate de 128GB de spațiu la 250 de dolari. Acesta va fi primul telefon Realme disponibil în afara Indiei, deci sunt șanse foarte mari să ajungă în România până la finele lunii viitoare.

realme 2 pro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: