Realme 2 e o chinezărie cu un preț prea mic ca să fie adevărat

Realme 2 e o chinezărie cu un preț prea mic ca să fie adevărat

Realme 2 este cea de a doua chinezărie a celor de la Oppo lansată sub brandul Realme. Cu un preț foarte accesibil, gadgetul are tot ce-i trebuie pentru a te impresiona.

Cum Huawei are Honor, iar Xiaomi a lansat Pocophone, Realme este un brand aparent independent al celor de la Oppo pentru anumite piețe ale lumii. Primul Realme a fost lansat în urmă cu aproximativ trei luni, iar acum, avem parte de Realme 2.

Micuțul din imaginile alăturate este construit în jurul unui panou de 6,2 inci cu o crestătură discretă în partea de sus ce pare mai mic decât cel de la iPhone X. Rezoluția sa nativă de 720 x 1520 de pixeli nu este cea mai mare din lume, dar având în vedere prețul de pornire de 110 euro, ar fi bine să-ți ponderezi pretențiile din anumite puncte de vedere.

Acumulatorul de 4230 mAh este cu 24% mai mare decât cel folosit în primul Realme și integrează un mecanism avansat de management al consumului de energie asistat de inteligență artificială. Promite 44 de ore de apeluri, 18 ore de redare de muzică și 10 ore de gaming.

Având în vedere valoarea de achiziție, nu ai crede că are două camere principale, dar are pe spate o combinație de 13 megapixeli cu F/2.2 și 2 megapixeli și F/2.4. Pentru selfie-uri, te vei bucura de o cameră adițională de 8 megapixeli cu F/2.2. Procesul de autentificare pe Realme 2 de la Oppo este facilitat de un senzor de amprente pe spate.

În privința configurației hardware, noul Realme ascunde la interior un Snapdragon 450 de la Qualcomm cu 3GB sau 4GB RAM și o memorie internă de 32 sau 64GB.  Este preinstalat cu Android 8.1 mascat de ColorOS 5.1, în timp ce partea din spate a carcasei este definită printr-o textură ce-ți aduce aminte de reflexiile unui diamant. În funcție de preferințele personale, îl vei putea achiziționa cu un finisaj roșu, albastru sau negru. Prețul de achiziție este de 110 euro pentru varianta cu 3GB RAM și 32GB spațiu, în schimb ce 1GB RAM în plus și 32GB adiționali de memorie internă te costă alți 20 de euro.

Oppo realme 2 contexxt

Citește și: