Razer își completează portofoliul cu un alt produs de gaming

Razer își completează portofoliul cu un alt produs de gaming

Razer produce tastaturi, mouși, boxe, căști și chiar laptopuri și telefoane, iar acum își mărește portofoliul cu un nou produs de gaming, un monitor de 27 de inci.

Razer Raptor este un monitor de 27 de inci cu o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli) și o rată de refresh de 144 Hz și cu un timp de răspuns de 1 milisecundă (cu Motion Blur reduction) sau cu unul de 7 milisecunde (fără Motion blur reduction).

Panoul monitorului atinge o luminozitate maximă de 420 de niți și Razer Raptor ar suporta HDR deși Razer nu a specificat exact standardul HDR. De asemenea, monitorul Razer suportă FreeSync-ul AMD, dar nu și G-Sync de la Nvidia, deși ar putea avea asta în curând, potrivit reprezentanților companiei.

Prin acestă tehnologie, placa video determină rata de refresh a monitorului astfel încât să nu exite tearing și minimizează stutterul și lagul. E bine că există AMD FreeSync, însă foarte mulți gameri vor fi triști că nu există G-Sync în condițiile în care Nvidia are o cotă de piață mare pe plăcile video.

Totuși, mai interesant decât specificațiile tehnice ale produsului este design-ul acestuia. Monitorul Razer Raptor arată foarte bine și are, bineînțeles, luminițele RGB. Baza acestuia este construită din aluminiu, este solidă și este iluminată. Marginile monitorului sunt, de asemenea, foarte subțiri ceea ce îi conferă un look frumos.

Un alt lucru care mi-a plăcut este faptul că ecranul este flexibil și poate fi întors la 90 de grade astfel ai acces la cabluri (HDMI, Display Port, USB-C și USB-A). Pe lângă faptul că este util este și foarte arătos acest sistem de administrare a cablurilor, întârind designul minimalist în rândul setup-urilor de gaming.

Monitorul Razer  are support și pentru oglindirea (mirroring) a conținutului unui telefon Razer Phone 2 pe monitor printr-o conexiune USB-C. Asta dacă vrei sa te joci pe telefon, dar vrei un ecran mai mare și îți e lene să deschizi laptopul.

Razer Raptor va fi disponibil la vânzare în acest an și va avea un preț de 699 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: The Verge
Etichete: