Cât costă Razer Phone 2, telefonul de gaming lansat și în România

Cât costă Razer Phone 2, telefonul de gaming lansat și în România

Razer a anunțat în România disponibilitatea Phone 2, noul său smartphone de gaming. Astfel, îl poți cumpăra încă din 19 decembrie la un preț ceva mai mic decât ce ai de la concurență.

Razer Phone 2 oferă, conform companiei, o performanță sporită cu aproximativ 30% față de predecesor, datorită combinării componentelor de top cu un nou sistem de răcire.

Folosește platforma Qualcomm Snapdragon 845, cu procesorul grafic Qualcomm Adreno 630 (GPU), și are sistemul de răcire Razer bazat pe camere de vaporizare. Astfel, ar trebui să ofere cele mai bune rezultate din industrie.

Razer Phone 2 mai are 8 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot microSD ca să sporești stocarea până la 1 TB. Ecranul este de tip IGZO LCD de 5,7 inci la rezoluție 2K cu o rată de refresh de 120 Hz. Da, are și cameră: una de 12 MP f/1.7 wide (adică unghi clasic de cuprindere) și una de 12 MP f/2.6 telefoto. Camera de selfie este de 8 MP f/2. Totuși, foarte probabil, nu vei cumpăra acest telefon pentru performanțele foto.

Bateria, una dintre cele mai importante dotări tehnice, are 4.000 mAh și folosește tehnologia Li-Po. Încărcarea este rapidă, cu tehnologia Qualcomm QuickCharge 4.0+. Altfel, mai ai, pentru sunet, difuzoare duale orientate în față, amplificatoare duale, tehnologie Dolby Atmos și un adaptor USB-C – jack 3,5 mm cu DAC de 24-biți.

Din păcate, ca sistem de operare, a rămas Android 8.1 Oreo. Foarte probabil, în 2019, vom vedea și-o actualizare la Android Pie. Totuși, asta nu-ți va pune probleme în jocurile video preferate.

Phone 2 debutează în România în oferta celui mai mare magazin online, alături de primul Razer Phone. Ambele dispozitive au prețuri speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Din 2019, Razer Phone 2 va fi disponibil și în oferta altor parteneri retail și a anumitor operatori de telefonie mobilă.

Citește și: