Un bogătan vrea să transforme PUBG în realitate, pe o insulă pustie

Un bogătan vrea să transforme PUBG în realitate, pe o insulă pustie

Un bogătan vrea să țină un meci de battle royale pe o insulă privată. Nu într-un joc ca PUBG, Apex Legends sau Fortnite, ci în viața reală.

O persoană care a ales să rămâna anonimă a publicat un anunț pe Hush Hush, marketplace de lux, și vrea să cumpere o insulă privată unde să facă o arenă de battle royale.

Acestă persoană a fost inspirată de jocurile populare ca PUBG, Fortnite și Apex Legends și vrea să aducă 100 de persoane pe acestă insulă, iar cel care supraviețuiește ar câștiga 100.000 de lire sterline.

Din fericire, în acestă luptă nu se vor folosi arme reale, ci arme de tip airsoft, iar loviturile vor fi detectate de o armură sensibilă la atingere.

Meciurile de Fortnite și PUBG devin realitate pe acestă insulă

Competiția ar avea loc timp de trei zile, 12 ore pe zi, până când o singură persoană va rămâne în picioare. Participanții vor dormi noaptea în corturi și mâncarea și echipamentul ar fi furnizat de organizator.

Deocamdată acest concurs se află la început și încă nu există alte detalii legate de măsurile de siguranță ce vor fi luate, care vor fi regulile confruntării și așa mai departe. Oricum, persoana care va fi selectată să organizeze evenimentul ar câștiga 1500 de lire sterline pe zi timp de șase săptămâni. Nu e rău. Mă întreb care va fi criteriile de selecție (contează scorul în PUBG?)

„Jocurile battle royale au devenit incredibil de populare în ultimii ani și clientul nostru este un mare fan care vrea să transforme jocul în realitate într-un mediu sigur. Dacă acest eveniment va avea succes atunci s-ar putea transforma într-un campionat anual”, se arată în anunțul de pe Hush Hush.

Ce zici? Te-ai băga la un meci „pe bune” de battle royale? Dacă preferi mediul digital atunci poți să încerci Apex Legends sau poți continua cu Fortnite, dar să nu-i spui asta prințului Harry că o să se supere.

Sursa: IGN