04 iul. 2019 | 10:43

Probleme majore pentru Apple: mărturia unui utilizator te ține în alertă

ACTUALITATE
Probleme majore pentru Apple: mărturia unui utilizator te ține în alertă

Apple are o problemă mare cu laptopurile sale. Totul pornește de la baterie, iar compania a anunțat deja că trebuie să o schimbi. Chiar dacă ți se pare că tu nu poți avea probleme, povestea unui utilizator te face să te gândești mai bine.

La finalul lui iunie, Apple a anunțat că anumite modele de MacBook Pro au probleme cu bateria. Nu sunt deloc modele ieftine, așa că surpriza a fost pe măsură. La momentul respectiv, compania a cerut ca toți cei care au MacBook Pro de 15 inci, produs între 2015 și februarie 2017, să treacă cu el pe la service. Bateria e schimbată gratuit.

Tot atunci Apple a spus că e vorba de o problemă care afectează un număr limitat de modele. Și, dat fiind că sunt unele din 2015, te-ai gândi că nu sunt prea multe în uz azi. Ei bine, un utilizator a descoperit pe propria piele că nu-i chiar așa.

Cum i-a ars masa din cauza laptopului Apple

Steve Gagne a povestit pe Facebook că nu-i de joacă cu un laptop care ar putea avea o baterie defectă. „[…] bateria din laptopul meu MacBook Pro a explodat și a izbucnit un foc mic care a umplut casa de fum. […] Din fericire, l-am lăsat pe masă [nu în pat] și cred că asta a ajutat ca să nu ia toată casa foc”, a povestit acesta.

„Computerul avea ecranul închis, nu era conectat la priză și era băgat în sleep. Dacă ai și tu un MacBook Pro, verifică site-ul Apple, bagă-ți codul de pe produs și vezi dacă e pe lista celor a căror baterie poate fi înlocuită gratuit”, a adăugat acesta.

Poți verifica laptopul tău Apple aici. Iar aici vezi lista cu service-uri care îți pot schimba bateria în România. Cazul acesta a adus aminte de telefoanele Samsung Galaxy Note 7, unde tot bateria era de vină. La acea dată compania a ajuns la concluzia că procesul de fabricație era problematic. Apple încă nu a oferit o variantă oficială.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele