Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, după The Dark Knight

Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, după The Dark Knight

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile, iar performanța sa după filme precum The Dark Knitght, Inception sau Dunkirk îi oferă o flexibilitate sporită, când vine vorba de noi proiecte ca Tenet.

Nolan a luat o pauză după succesul răsunător înregistrat cu Dunkirk, care a beneficiat de trei premii Oscar. Aceeași peliculă a devenit cel mai de succes film cu război din toate timpurile, la box office. Acum, regizorul trilogiei The Dark Knight lucrează la un nou lung metraj în trei acte intitulat Tenet. tenet-2

Nu se cunosc foarte multe detalii despre noua peliculă și premisa este învăluită în miste. Din fericire, au ajuns online câteva cadre de la filmări care te ajută să-ți formezi o opinie despre tonul peliculei și distribuție. Conform publicației spaniole La Vanguardia, rolurile principale din film sunt deținute de John David Washington (fiul lui Denzel Washington) și de către Robet Pattinson, din Twilight.

Cei doi actori, care formează cuplul protagonist în „Tenet”, sunt văzuţi în imaginile alăturate ca fiind îmbrăcaţi într-o manieră similară celor purtate de protagoniştii precedentelor filme ale lui Nolan, „Memento” sau „Inception”, după cum notează userul care le-a postat pe Twitter.

Noul film scris și regizat de Christopher Nolan va fi o poveste din lumea spionajului internațional, sub forma unui lung metraj epic de acțiune. Conform descrierii la care a apelat Pattinson, creația lui Nolan este o poveste incredibilă care va avea durata a trei filme.

Un lucru este însă sigur, banii nu sunt o problemă când vine vorba de producțiile scrise și regizate de Christopher Nolan, iar Tenet nu este o excepție. Cu un buget de 195 de milioane de euro, va intra în topul celor mai costisitoare creații din istoria cinematografiei.

Filmul este planificat să ajungă pe marile ecrane pe 17 iulie 2020. Distribuția este completată de Michael Caine, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson şi Clemence Poesy.tenet-3

Citește și: