Prețul Google Pixel 4 ar putea fi cea mai proastă veste de la Google

Prețul Google Pixel 4 ar putea fi cea mai proastă veste de la Google

Google, până acum, a practicat prețuri mai mici decât concurența Apple sau Samsung. Și, după Pixel 3a, erau utilizatori care ar fi dorit un preț și mai mic pentru Google Pixel 4. Nu e cazul, după cum o dovedesc informațiile neoficiale despre prețul noului telefon.

Google Pixel 4 va fi prezentat pe 15 octombrie. Google s-a ferit și nu prea de zvonuri, ba chiar a confirmat că va fi o nuanță portocalie de culoare. Numele vehiculat până acum este „Oh So Orange”, care nu-i deloc prea inspirat. Altfel, prețul Google Pixel 4 era știrea mai importantă. Și a fost aflat recent.

Un magazin din Irlanda a listat telefonul Google cu tot cu TVA și în euro. Și e un secret atât de mare, încât prețurile sunt disponibile și la aproape 24 de ore de când au apărut. E posibil ca acestea să mai fie modificate, fie într-o rotunjire a lor, fie într-o ajustare în sus. Dar te ajută enorm să-ți faci o idee dacă chiar vrei acest telefon.

Cât va costa Google Pixel 4, în toate versiunile sale

  • Pixel 4 64 GB la circa 820 euro
  • Pixel 4 128 GB la circa 943 euro
  • Pixel 4 XL 64 GB la circa 1.010 euro
  • Pixel 4 XL 128 GB la circa 1.127 euro

Ține cont că telefonul va fi anunțat în Statele Unite ale Americii cu preț exprimat în dolari. Astfel, prețurile de mai sus ar putea fi așa: Pixel 4 64 GB – 899 de dolari / Pixel 4 128 GB – 999 dolari; Pixel 4 XL 64 GB – 1.099 dolari / Pixel 4 XL 128 GB – 1.199 dolari.

Din aceste informații neoficiale înțelegi, pe de o parte, că Google nu trece la stocare mai mare, dar și că nu vor fi diferențe prea mari față de generația precedentă. Ca hardware, nu te aștepta la schimbări radicale, poate doar la o performanță un pic mai bună.

Atunci, probabil te întrebi, ce justifică prețul? O bună parte din el ar putea fi radarul din Google Pixel 4. E o tehnologie inovatoare, posibil inutilă, pe care compania vrea s-o folosească în premieră.

Citește și:
Etichete: