Cel mai scump Samsung Galaxy S10 te va costa o avere

Cel mai scump Samsung Galaxy S10 te va costa o avere

Nu trebuie să mai aștepți mult până la lansarea noului telefon de top de la Samsung. Cum ne-am obșinuit, deja știm specificațiile tehnice, iar acum și prețurile pentru Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat în mod oficial pe 20 februarie în cadrul unui eveniment Unpacked ce va avea loc în San Francisco. S10 reprezintă o bornă importantă pentru coreeni și Samsung caută să lanseze o serie de modele Samsung Galaxy S10 pentru nevoile tuturor.

În plus, există șansa să vedem și un telefon cu o conexiune 5G. Până la 5G haide să află cât de va costa să-ți cumperi noul flagship Samsung.

Din păcate, trebuie să-ți spun că cel mai scump și cel mai performant Samsung Galaxy S10 te va costa o avere. Cei de la Tutto Android au aflat prețurile și vestea nu este bună.

Așadar, modelul Samsung Galaxy S10+ va fi disponibil în trei variante, la care variază cantitatea de memorie RAM și spațiul de stocare. S10+ cu 12 GB de memorie RAM și cu 1 TB de spațiu de stocare te va costa nu mai puțin de 1600 de euro. Același model, dar cu 8 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare este cu 300 de euro mai ieftin, iar modelul standard, să-i zicem, de S10+ are 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare și te costă puțin peste 1000 de euro.

Aceste prețuri sunt valabile pentru Europa, dar probabil în România telefonul va ajunge să coste și mai mult. Dacă ți se pare că sunt prea scumpe, află că mai ai la dispoziție modelul Samsung Galaxy S10 cu 6 GB RAM / 8 GB RAM și cu un spațiu de stocare de 128 GB sau 512 GB, iar prețul este de 929 de euro, respectiv 1179 de euro.

Cel mai ieftin telefon Samsung S10 este versiunea Galaxy S10 Lite ce vine cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare și pentru el trebuie să dai 779 de euro.

Dacă ai pregătit banii atunci află că telefoanele vor fi disponibile în magazinele din Italia începând cu 8 martie. Probabil cam de atunci vor apărea și în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: