Poate cel mai atractiv smartphone de trânte: cât de bun este CAT S52

Poate cel mai atractiv smartphone de trânte: cât de bun este CAT S52
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:16 30.10.2019

Cei de la CAT sunt cunoscuți în domeniul tehnologiei pentru niște modele de telefoane menite să facă față celor mai agresive condiții de utilizare. Noul CAT S52 continuă acel trend, dar prin intermediul unui model mai compact.

Dacă îți dorești un smartphone rezistent la trânte pe care să-l poți folosi fără să-ți rupă mâna de la cât este de mare sau de greu, noul CAT S52 s-ar putea să-ți surâdă. Smartphone-ul va fi lansat în luna noiembrie a acestui an și va include toate particularitățile care îți dau încredere că nu te va lăsa la greu.

CAT S52 este un terminal certificat IP68 pentru rezistență la apă sau praf și a fost realizat în conformitate cu MIL-STD 810G pentru rezistență la șocuri. Pe partea de design, are o ramă din aluminiu care înconjoară întreaga carcasă și un spate din plastic TPU care ar trebui să nu alunece. Partea frontală este acoperită cu Gorilla Glass 6, cea mai recentă generație, dar rama ecranului este un pic mai ridicată, pentru a-ți proteja panoul în cazul unei trânte.

Camera principală este una de 12 megapixeli cu F/1.8 ce folosește un senzor Sony de 1,4 micropixeli. Camera frontală se rezumă la 8 megapixeli. Înainte să ajungă la utilizatori, terminalul a fost testat pentru utilizare în șoc termic, în presiuni extreme și sare. Rezistă la 30 de trânte de la o înălțime de 1,5 metri fără niciun fel de consecințe dezastruoase.

Pe partea de software, dispozitivul este preinstalat cu Android 9 fără prea multe artificii referitoare la interfață. La interior, ascunde un SoC MediaTek Helio P35 cu 4GB RAM. Are o memorie internă de 64GB și poate fi extinsă prin intermediul unui slot microSD. În magazinele din Europa, smartphone-ul CAT S52 ar trebui să ajungă începând cu 12 noiembrie la un preț de 500 de euro, va fi disponibil pe site-ul CAT pentru achiziție direct, dar ar trebui să ajungă și la operatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: