Conquest S6 este un nou smartphone bun de dat de pământ

Conquest S6 este un nou smartphone bun de dat de pământ

Un pic masiv, dar atrăgător pentru amatorii de aventură, Conquest S6 este un nou smartphone rezistent cu ţara de origine China.

Indiferent cât de multe smartphone-uri bune de dat de pământ vom vedea lansate în următoarea perioadă, întotdeauna le vom considera ca fiind dedicate doar unor anumite tipuri de utilizatori. Nu de alta, dar fiind foarte masive, nu se pretează în orice context. În plus, amatorii de performanţă brută sunt aproape de fiecare dată dezamăgiţi atunci când cochetează cu achiziţia unui astfel de gadget.

După ce ne-am obişnuit să vedem telefoane foarte rezistente de la producători precum sau , a venit rândul chinezilor să-şi facă simţită prezenţa în acest segment de piaţă. Ilustrat în imaginea de mai sus este Conquest S6, unul dintre primele telefoane chinezeşti ce se pretează la activităţi extreme. Pe lângă faptul că este perfect pentru scufundări şi e rezistent la praf, face o treabă foarte bună şi în a rezista la presiune, la zgârieturi sau temperaturi extreme, fie ele pozitive sau negative.

Deşi întreaga carcasă pare trainică, merită să alocaţi un pic de atenţie ramelor din titan de pe partea din faţă a smartphone-ului. Acestea din urmă vor fi foarte eficiente în a vă proteja ecranul. Partea de performanţă va fi asigurată de un procesor quad core MediaTek MT6732 pe 64 de biţi, 1GB de memorie RAM şi un spaţiu intern de 8GB. Captura va fi asigurată de o cameră frontală de 13 megapixeli şi una secundară de 5 megapixeli. Bateria de 4.000 mAh ar trebui să fie suficientă pentru aproximativ două zile departe de priză.

Ca de fiecare dată când vine vorba de creaţii chinezeşti, disponibilitatea acestora în Europa este relativă. Dacă apelaţi însă la canale neoficiale pentru a pune mâna pe un Conquest S6, vă puteţi aştepta la un preţ de aproximativ 325 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: