Păreri despre iPhone 11: cel mai ieftin iPhone impresionează pe toată lumea

Păreri despre iPhone 11: cel mai ieftin iPhone impresionează pe toată lumea

Până ajunge noul telefon Apple la noi mai durează o săptămână. În Statele Unite ale Americii a ajuns însă la primii oameni care să-l folosească. Așa că am adunat aici păreri despre iPhone 11, cel mai ieftin model de anul acesta. Și, până acum, e o recomandare de achiziție din partea tuturor.

iPhone 11 e un înlocuitor direct pentru iPhone Xr. Dincolo de un hardware un pic mai bun, păstrează același ecran, același design și primește în plus o cameră ultrawide. Sigur, e mai performant decât modelul de anul trecut, care a intrat recent la reducere în România, dar era de așteptat. Aceste păreri despre iPhone 11, adunate mai jos, îți arată ce înseamnă el pentru Apple.

Păreri despre iPhone 11 de la oamenii care l-au folosit deja

Nilay Patel pentru The Verge

E cel mai simplu review pe care l-am scris vreodată: iPhone 11 este cel mai bun telefon pentru cei mai mulți oameni care trec la un nou iPhone. E un telefon excelent, cu unele dintre cele mai bune camere de pe un telefon, și are o autonomie bună.

CNBC

În loc să încerce să ne impresioneze cu funcționalități experimentale, Apple a aduse metodic improvizații care pot fi folosite în viața de zi cu zi. […] îmbunătățește telefoanele un pic câte un pic în fiecare an, astfel încât, când telefonul tău va fi suficient de uzat, să ai o surpriză plăcută de cât de bune au devenit cele noi.

Lauren Goode pentru Wired

iPhone 11 are o autonomie foarte bună, în parte datorită ecranului LCD, în parte datorită procesorului A13 Bionic și în parte pentru că bateria este mai mare decât în modelele iPhone Xr sau Xs din urmă cu un an (deși nu e mai mare decât în Xs Max).

Chris Velazco pentru Engadget

iPhone 11 ia aproape tot ce-i bun în iPhone 11 Pro și Pro Max și bagă într-un pachet care-i cu 50 de dolari mai ieftin decât cel mai ieftin model de anul trecut. Probabil că nu merită să-l cumperi, dacă ai iPhone Xr sau Xs, dar, pentru toți ceilalți, este cel mai apropiat telefon de ce înseamnă un smartphone modern, flagship, de la Apple.

Matthew Panzarino pentru TechCrunch

[Pro] nu e pentru 80% dintre oameni, e pentru cei 20% care vor mai mult de la echipamentul lor. Din acest motiv, iPhone 11 o să se vândă foarte bine. […] Are aproape orice funcționalitate software pe care o are și iPhone 11 Pro.

Toate aceste păreri despre iPhone 11 se învârt în jurul autonomiei și camerelor foto. La nivel de software, cu A13 Bionic, Apple se folosește mai mult de algoritmi de inteligență artificială ca să livreze un înlocuitor de cameră foto mai bun decât în urmă cu un an.

Cât o să coste iPhone 11 când ajunge oficial în România

Deocamdată, pe 20 septembrie, iPhone 11 și iPhone 11 Pro vor fi în magazinele din SUA și câteva țări din Europa. La noi încep precomenzile pe 20 septembrie și abia din 27 septembrie îl gășești peste tot. Dar, până atunci, îți poți face o idee despre prețuri. Mai jos ai primele prețuri pentru România de la magazinul care l-a listat înaintea altora. Dacă ți se pare prea mult, poți oricând să alegi un iPhone Xr.

  • 64 GB sub 3.800 de lei
  • 128 GB sub 4.000 lei
  • 256 GB sub 4.600 lei
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI