Panasonic GZ2000 este TV-ul de la CES cu ”cea mai cinematică experiență”

Panasonic GZ2000 este TV-ul de la CES cu ”cea mai cinematică experiență”

Ai crede că a devenit aproape imposibil să vii la înaintare cu televizoare revoluționare în 2019, dar la CES 2019 au fost câteva premiere importante, întâi de la LG, iar acum de la Panasonic.

Dacă erai de părere că nu mai există motive să cochetezi cu un upgrade al televizorului din sufragerie, evenimentul din acest zile de la Las Vegas ți-a pus la dispoziție mai multe argumente interesante. Primul a venit de la LG odată cu dezvăluirea primului televizorul rulabil. Gadgetul cu diagonala de 65 de inci se ascunde în bază atunci când nu-l folosești, ajutându-te să economisești o cantitate semnificativă de spațiu. Samsung a venit la aceeași conferință cu un QLED TV 8K a cărui diagonală record a atins aproape doi metri și jumătate.

Vârful de gamă al celor de la Panasonic adus la CES 2019 are numele de cod GZ2000 și este descris ca fiind cel mai cinematic TV din lume. Deși formularea cu pricina e destul de abstractă, există câteva argumente interesante pentru ”lauda” japonezilor.

Panasonic GZ2000 poate fi achiziționat în două diagonale de 55 și 65 de inci. Televizorul nu este rulabil și nici nu folosește vreo tehnologie deosebită pentru panoul efectiv. Acesta este un OLED de top care a fost calibrat împreună cu un colorist de talie mondială pentru a reproduce creațiile cinematografie în cea mai autentică manieră. Stefan Sonnenfeld a lucrat în trecut la producții precum Watchmen, Star Trek, Terminator Salvation, 300 sau Sweeney Todd și Dreamgirls.

În final, rezultatul este o acuratețe ”nemaiîntâlnită a culori și o luminozitate peste medie” a panoului. TV-ul este este certificat HDR10+ și Dolby Vision. În plus integrează un sistem audio certificat Dolby Atmos format, printre alte, din difuzoarea orientate către tavan. Un asemenea sistem reprezintă o altă premieră în industrie.

Deși nu avem încă un preț sau o dată precisă de lansare, Panasonic GZ2000 va suporta atât Alexa cât și Google Assistant, pentru amatori de interacțiune cu TV-ul prin intermediul asistenților virtuali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: