23 iul. 2019 | 13:55

Opțiunile surpriză de pe Samsung Galaxy Note 10 îți vor simplifica viața

ACTUALITATE
Opțiunile surpriză de pe Samsung Galaxy Note 10 îți vor simplifica viața

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial pe 7 august. Nu știm încă tot ce va aduce nou, așa că zvonurile sunt cea mai bună sursă. Deocamdată, ar fi vorba de opțiuni surpriză pe care Samsung fie le-a retras de pe alte telefoane, fie nu le-a oferit niciodată.

Până la Galaxy S10, Samsung a oferit un LED pe care îl puteai configura în funcție de notificări. Odată cu noul tip de ecran de pe Galaxy S10, opțiunea a dispărut. Aceasta ar reveni pe Samsung Galaxy Note 10, conform informațiilor neoficiale.

Va fi interesant de văzut unde va integra producătorul un astfel de senzor, dat fiind că pe Note 10 camera va fi pe centrul ecranului, fără vreo legătură cu marginea. Compania ar avea însă brevet să introducă și-o cameră de selfie de tip hole-punch, dar și un LED pentru notificări și alte opțiuni.

Samsung Galaxy Note 10 ar fi capabil să înregistreze sunet mai bine decât oricare telefon

O altă opțiune surpriză ar fi Zoom Audio. E o funcționalitate cu care a experimentat în trecut LG. Presupune că un telefon ca Samsung Galaxy Note 10 ar putea înregistra sunet doar dintr-o sursă și să ignore toate celelalte. Opțiunea ar fi folosită pentru comenzi vocale, dat fiind că butonul Bixby dispare.

Tot pentru control, S Pen ar suporta navigarea prin gesturi. Totodată, dar fără să fie prea util, ar putea genera sunete în funcție de context. De exemplu, dacă notezi ceva pe-o imagine, ar face un sunet ca de cariocă pe hârtie. La cât de inutil sună, e foarte probabil ca așa ceva să nu existe pe Samsung Galaxy Note.

Ce specificații vor avea noile telefoane Samsung

Spre deosebire de modelele lansate până acum, producătorul va avea două versiuni. Astfel, Galaxy Note 10e și Galaxy Note 10 Plus.

Vestea proastă e însă că versiunea mai mică ar avea doar ecran Full HD+ AMOLED, cum are Galaxy S10e. Nu-i o pierdere foarte mare, mai ales pentru sarcinile obișnuite, dar este când raportezi la ce reprezintă seria Note: cel mai bun hardware, în cel mai mare telefon.

Samsung Galaxy Note 10e ar avea un ecran de 6,3 inci, iar bateria ar fi de 3.500 mAh. Capacitatea scăzută a acumulatorului poate fi un motiv pentru alegerea acestui tip de ecran. De cealaltă parte, Samsung Galaxy Note 10 Plus cu ecran de 6,7 inci QuadHD+ AMOLED ar avea un acumulator de 4.300 mAh.

O veste la fel de bună e că încărcarea rapidă pe fir s-ar face cu un încărcător de 45 wați. Versiunea mai mică ar rămâne însă la 25 wați. Altfel, te poți aștepta la cel puțin 8 GB memorie RAM (și la o versiune de 12 GB), cel puțin 256 GB spațiu de stocare și cele mai bune procesoare.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele