Opțiunea Digi de care nu știai, dar care te scapă de nervi și amenzi

Opțiunea Digi de care nu știai, dar care te scapă de nervi și amenzi

Cel mai probabil cunoști grupul Digi | RCS-RDS prin ofertele la telefoane, internet și cablu. Dar nu se oprește la atât. Pe lângă Digi Storage, pentru stocare în cloud, compania mai are opțiuni extrem de utile. Cea de acum te salvează de câteva amenzi, dar și îți face ziua mai liniștită.

Dacă ești abonat la Digi, poți face mai multe lucruri cu telefonul decât să stai pe Facebook sau să-ți dai mesaje. Opțiunea pe care operatorul o pune la dispoziția clienților e de plată prin SMS pentru diverse servicii de care ai nevoie. Pe lângă taxa de pod de la Fetești, mai poți plăti parcări, rovinieta sau chiar transportul în comun și nu doar pe STB.

Cum plătești parcarea, rovinieta sau transportul în comun cu Digi și un SMS

Opțiunea de plată prin SMS, dacă ești client Digi, e disponibilă în mai multe orașe din România, printre care Arad, București și chiar Vatra Dornei. În Capitală, de exemplu, sunt cele trei zone și intervalul orar în care poți parca. Ca să plătești, trebuie să dai mesaj la numărul 7458. Apoi urmezi instrucțiunile.

În cazul rovinietei, Digi îți arată ce cost ai în funcție de categoria vehiculului, dar și pe ce durată o poți achita. Ca să plătești, trimiți SMS la 7500, numărul de înmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzătoare tipului vehiculului (exemplu: pentru un autoturism, trimiți textul B54AJV A).

Pentru transport în comun, sunt servicii din București, Ploiești, Iași și chiar Buzău. Pentru Capitală, numărul este 7458 și în funcție de ce tip de abonament dorești ai un cost. De exemplu, pentru 24 de ore ai de plătit 1,79 de euro. Pentru linie urbană, cu durată de 60 minute, plătești 0,36 euro.

Toate tipurile de servicii pe care le poți plăti prin SMS sunt detaliate pe site. Cel mai eficient e să parcurgi un pic documentația de la fiecare și să vezi ce anume plătești, pentru ce tip de călătorie sau serviciu și cât te costă. La fiecare în parte sunt trecute toate detaliile necesare. Ar trebui să ai atenție mare la taxa de pod pentru Fetești și pentru rovinietă, să nu greșești numărul mașinii.

Citește și: