Oppo îți propune cel mai straniu smarpthone pe care l-ai văzut vreodată

Oppo îți propune cel mai straniu smarpthone pe care l-ai văzut vreodată
16:00 04.04.2019

Ai vrut vreodată să vezi un Galaxy S9+ dând naștere unui Galaxy S9? Nici noi, dar Oppo îți propune acest design cel puțin ciudat.

Ca să fim sinceri, mai toate telefoanele seamănă unele cu altele: fie că e un dreptunghi negru pe care e desenat un măr mușcat sau că un dreptunghi negru pe care scrie Samsung. iPhone X a schimbat modelul și a adus un design cu un ecran decupat în partea de sus pe care toți l-au copiat.

Nu este un design frumos, dar măcar a introdus o funcționalitate: face ID. De atunci, mai toți producătorii au încercat să scape de acest impediment și să realizeze ecrane întinse până în marginile telefonului. De aceea, au apărut ecranele crestate în formă de picătură, ecranele perforate sau telefoanele fără difuzor sau cameră frontală.

Oppo a fost unul dintre producătorii de telefoane care a experimentat cu designul și ne-a adus câteva exemple de succes: Oppo Find X sau Oppo F11 Pro.

Însă a venit și cu câteva propuneri ciudate: una dintre ele este „aripa de rechin” de pe Oppo Reno. A doua propunere stranie a fost descoperită recent.

Oppo, regele telefoanelor ciudate

Compania a aplicat pentru un brevet de invenție din care reiese că ia în considerare crearea unui smartphone din care să iasă un alt doilea display mai mic.

Da, exact așa. În loc să iasă o camera foto din corpul telefonului, aici iese un alt display întreg. Ceea ce este și mai ciudat este că acel al doilea display nu este folosit pentru camera foto. Din imagini vedem că senzorul frontal se află în drepta sus a telefonului, deasupra locului unde este indicat semnalul telefonului.

Așa că ce rost are al doilea display? Oppo susține că ți-ar fi util atunci când te joci, să controlezi acțiunea mai ușor sau când vezi filme. Dacă spun ei.

Măcar dacă acest al doilea display ar fi fost invers astfel încât să te poți vedea și să-ți faci selfie cu camerele principale, de pe spate.

Firma chineză nu se oprește aici și mai are o idee pentru un smartphone, o idee mai bună, am zice noi. Este vorba tot de smartphone cu două ecrane, dar acum al doilea display  ar ieși prin lateral, la fel cum ar face-o o tastatură fizică pe anumite modele de telefoane. Măcar ăsta ar putea fi util când te uiți la filme sau când te joci deoarece așa ai o suprafață mai mare. Sau poate să vezi un film pe un ecran și pe celălalt să scrii mesaje.

Suntem curioși să vedem dacă vreunul dintre aceste modele va fi lansat vreodată sau sunt doar idei brevetate de Oppo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: