OPPO Reno, alternativa cea mai bună și cea mai ieftină la Huawei P30 Pro

OPPO Reno, alternativa cea mai bună și cea mai ieftină la Huawei P30 Pro

Modelul Reno este flagship-ul anului 2019 al producătorului de telefoane OPPO și pare să poate concura cu telefoane de top.

După toate problemele pe care Huawei le are din cauza interdicției primită de la președintele Statelor Unite, probabil nu mai ești neapărat dispus să-ți cumperi celebrul Huawei P30 Pro pe care îl laudă toată lumea.

Totuși, dacă vrei ceva similar, poate acest model este cel mai potrivit.

Probabil cea mai interesantă caracteristică a modelului OPPO Reno 10x Zoom este chiar sistemul de camere cu care acesta vine. Ecranul telefonului este unul de 6.6 inchi și este perfect neted pe toată suprafața: nu are nici măcar o cameră frontală atașată. Aceasta este una de tip popup și se ridică deasupra telefonului atunci când ai nevoie să o folosești.

Oppo Reno 10X Zoom versus Huawei P30 Pro

În ceea ce privește sistemul de camere de pe spate, acesta este alcătuit dintr-o cameră primară de 43MP, un wide-angle de 8MP, dar și un obiectiv periscopic de 13MP, cu un zoom 10x. În urma testelor realizate de cei de la Android Central, calitatea fotografiilor este una mulțumitoare. Poate nu e chiar aceeași pe care modelul P30 Pro o are. Totuși, dacă iei în considerare și prețul mai mic pe care va trebui să îl plătești pentru OPPO Reno, poate te vei mulțumi și cu aceasta.

Ca design, telefonul nu este deloc mai prejos de P30 Pro. De asemenea, faptul că ecranul nu are nicio crestătură îi dă modelului Reno 10x Zoom un aspect extrem de plăcut. De asemenea, când vine vorba de dimensiuni, telefonul celor de la Oppo este destul de mare: are 162mm pe înălțime și o grosime de 9.3mm. Asta e puțin mai mare decât Huawei P30 Pro, care măsoară 8.4mm.

Nici procesorul pe care Oppo Reno 10X Zoom îl are nu este diferit de modelul Huawei. Ambele vin la interior cu un Snapdragon 855.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: