11 oct. 2019 | 07:58

OnePlus 7T Pro, lansat oficial: preț, specificații și detaliile care îl fac special

ACTUALITATE
OnePlus 7T Pro, lansat oficial: preț, specificații și detaliile care îl fac special

OnePlus 7T Pro este unul dintre cele ultimele smartphone-uri de top din 2019 și vine la pachet cu câteva particularități menite să te entuziasmeze.

Cum ne-au obișnuit, cei de la OnePlus au câteva lansări anuale de produse. În prima jumătate, vedem schimbări semnificative de design, iar în cea de-a doua, sunt dezvăluite îmbunătățiri pe partea de performanță sub forma unei iterații evidențiate cu sufixul Pro. Asta s-a întâmplat și în cazul OnePlus 7T Pro. În Plus, dacă îți dorești să plătești mai mult pentru un telefon care face exact același lucru, există McLaren Edition, o iterație al cărei exterior aduce aminte de mașinile de curse.

OnePlus 7T Pro este construit în jurul unui procesor Snapdragon 855+. Deși era oricum cel mai rapid chipset al momentului, OnePlus promite că versiunea din noul smartphone este cu 15% mai rapidă pe partea de procesare grafică. Panoul are o rată de reîmprospătare de 90Hz.

Poate fi cumpărat într-o singură configurație de mememorie, cu 256 de GB spațiu UFS 3.0 și 8GB RAM. Nu mai există un model cu 6 sau 12GB RAM. Dacă vrei să faci saltul la 12GB RAM, trebuie să te orientezi către McLaren Edition, care costă semnificativ mai mult. Înăcarcarea se face printr-o nouă tehnologie intitulată Warp Charger 30T, un model cu 23% mai rapid față de OnePlus 7, chiar dacă rata de încărcare rămâne la 30W.

Partea de captură constă într-o cameră de selfie-uri de tip pop-up de 16 megapixeli, o scoți doar atunci când ai nevoie. Pe spate are trei camere, dintre care una este 48 megapixeli, a doua ultra wide este de 16 megapixeli și mai există una cu zoom optic de 3x cu zoom optic.

Versiunea McLaren este de culoare neagră cu un contur roșu. Are 12GB RAM și 256GB de spațiu. Textura de pe spate aduce aminte de lemn, dar nu este. Ambele variante ale aparatului, cea standard și cea McLaren se vor livra cu Android 10. Prețul de achiziție pentru Europa este 760 de euro pentru modelul standard și 860 de euro pentru ediția McLaren. În magazine, vor ajunge în următoarele săptămâni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele