Nu mai scapi de Spotify: pe ce telefoane îl găsești din start, începând cu Galaxy S10

Nu mai scapi de Spotify: pe ce telefoane îl găsești din start, începând cu Galaxy S10

Spotify continuă să fie cel mai popular serviciu de streaming, iar pentru a-și menține supremația, îl vei găsi preinstalat pe o varietate de telefoane.

Concurența în domeniul serviciilor de streaming audio a devenit din ce în ce mai acerbă în ultimii ani. Pe lângă Spotify, poți asculta cea mai mare parte a muzicii din lume pe Apple Music, Deezer, Tidal și nu numai. Deși nu generează foarte mulți bani, Spotify se află pe primul loc de mult timp datorită campaniilor agresive de promovare și a parteneriatelor cu diverși giganți din tech.

La fel cum s-ar putea să-ți cumperi un laptop și să ai aplicația Spotify preinstalată, clientul de streaming va fi disponibil din start pe o serie importantă de telefoane Samsung. Conform unui comunicat lansat de cele două companii, toate terminalele noi ale gigantului sud coreean vor avea Spotify.

În plus, în funcție de prețul telefonului tău sau dacă vorbim de un gadget de top, s-ar putea ca aplicația Spotify preinstalată să vină la pachet cu o ofertă de nerefuzat. În cazul celor care au făcut efortul și și-au cumpărat un Galaxy S10, la prima pornire a aplicației de streaming, vor beneficia de șase luni de acces gratuit la varianta premium de Spotify.

În mod previzibil, există câteva detalii pe care trebuie să le ai în vedere dacă te gândești să profiți de oferta cu pricina, dar asta nu-i taie din valoare. În primul rând, este dedicată doar abonaților noi la Spotify, nu și celor existenți. Dacă ai deja un abonament premium, oferta nu te avantajează în niciun fel.

În orice caz, lista aparatelor care vor veni cu Spotify preinstalat include terminalele Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, Galaxy Fold și câteva modele din seria Galaxy A. Samsung a anunțat încă de acum un an că își va întâri parteneriatul cu Spotify prin includerea sa în boxele inteligente Galaxy Home. Anunțul de astăzi reprezintă doar o extindere a acelui proiect.

Citește și: