04 dec. 2019 | 16:31

Noul trailer James Bond e aici: când se lansează în România „No time to die” – VIDEO

Filme & seriale online
Noul trailer James Bond e aici: când se lansează în România

Dacă ești fan al seriei James Bond, atunci ai motive să te bucuri. Tocmai ce a fost lansat primul trailer al noului film din serie – „No time to die”. Da, e tot cu Daniel Craig.

James Bond e o franciză care are succes de vreo 57 de ani. Ultimul James Bond din serie e interpretat de Daniel Craig. Iar pentru următorul film din serie, intitulat „No time to die”, producătorii au mers pe mâna aceluiași actor.

Titlul însuși te duce cu gândul că, poate, franciza asta nu va muri niciodată. Pentru că fiecare nou film lansat are succes. Iar dacă ești familiarizat cu stilul, află că rețeta n-a fost schimbată: e vorba de împușcături, urmăriri pline de suspans, fete, explozii și cocktail-uri.

Te-am făcut curios?

James Bond – No time to die, noul film al francizei

În cel de-al 25-lea film al seriei „James Bond”, regizat de Cary Fukunaga, britanicul Daniel Craig interpretează pentru a cincea oară rolul agentului 007, în timp ce Rami Malek, premiat cu Oscar în acest an la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, va interpreta personajul negativ din noua peliculă.

În distribuţia acesteia se mai află actriţele Naomie Harris, Lea Seydoux, Ana de Armas şi actorii Ralph Fiennes şi Ben Whishaw. Producția a fost filmată în Londra, Jamaica, Norvegia și Italia. Așteaptă-te, așadar, la câteva cadre spectaculoase.

Au fost și ceva probleme pe la filmări: Daniel Craig s-a accidentat destul de grav la nivelul gleznei în Jamaica la sfârşitul lunii mai. Starul britanic a fost operat şi a fost nevoit să rămână în convalescenţă timp de două săptămâni, fără să provoace însă o întârziere majoră în calendarul producţiei.

La începutul lunii iunie, filmarea unei scene în care se producea o explozie, realizată în apropiere de Londra, a dus la rănirea uşoară a unui membru al echipei de producţie aflat în exteriorul platoului şi a provocat pagube materiale. Producătorii, se pare, au vrut să scoată ce-i mai bun din toate.

Iată primul trailer al noului James Bond, care apare în cinematografe în aprilie 2020: