Noul sezon din Punisher are o dată de lansare pe Netflix și un prim trailer

Noul sezon din Punisher are o dată de lansare pe Netflix și un prim trailer

Netflix a făcut curățenie generală printre co-producțiile sale realizate în colaborare cu Marvel. The Punisher se va bucura însă de cel puțin încă un sezon înainte să fie desființat.

Piața serviciilor de streaming va fi zguduită serios în 2019, iar consecințele se simt deja pe Netflix de câteva luni. În ultima parte a anului trecut, oficialii celei mai populare platforme online cu filme și seriale au decis să renunțe la multe dintre show-urile Marvel din portofoliu.

În contextul în care Disney deține proprietățile intelectuale Marvel și Star Wars, este doar o chestiune de timp până când nu vei mai putea vedea producțiile bazate pe benzi desenate în altă parte decât pe iminentul serviciu de streaming. Din acest motiv, Netflix a anunțat că oprește producția de noi sezoane pentru Luke Cage, Iron Fist, Daredevil sau The Defenders.

The Punisher este bazat tot pe benzi desenate Marvel, dar se pare că producția celui de-al doilea sezon se afla într-un stadiu prea avansat pentru a fi întreruptă în momentul restructurărilor. Astfel, peste doar câteva săptămâni, ne vom bucura de cel de-al doilea sezon.

La finele anului trecut, au apărut informații legate de publicarea sezonul doi din Punisher înainte de sfârșitul luni ianuarie. Netflix s-a ținut de promisiune și le va aduce fanilor 13 episoade noi pe data de 18 ianuarie. Pentru a promova evenimentul, echipa din spatele platformei a lansat un teaser pe Twitter în urmă cu aproximativ 24 de ore, urmat acum de un clip scurt pe YouTube.

Momentan, nu se cunosc detalii despre intriga noului sezon, dar distribuția pare să fie în mare parte neschimbată. Personajul lui Frank Castel îl va avea în spate pe același Jon Bernthal. Va fi interesant de văzut dacă acesta va fi ultimul sezon al serialului, dar sunt șanse infime să nu fie așa.

as

 

Citește și: