Punisher ajunge pe Netflix luna viitoare, iar noul trailer e spectaculos

A devenit imposibil să ignori amploarea parteneriatului dintre Netflix și Marvel, iar cea mai recentă dovadă va veni luna viitoare sub forma serialului The Punisher.

În funcție de cât de mult îți plac filmele cu super eroi, ar fi păcat să nu arunci o privire pe Netflix. La ora actuală, s-ar putea să aibă cel mai diversificat portofoliu de creații ancorate în universul cinematografic Marvel. În plus, colaborarea celor două companii nu pare să se încheie prea curând.

După Daredevil, Jessica Jones, Luke Cake, The Iron Fist și The Defenders, cel mai nou serial Marvel care va ajunge pe Netflix este The Punisher. Viitorul serial a fost subiectul mai multor speculații în ultimul an și, cu toate că se lucrează de mult timp la el, nu a știut nimeni o dată aproximativă de lansare. Premiera a fost confirmată printr-un nou trailer de două minute și jumătate pe care îl poți vedea mai sus.

Povestea din The Punisher este una mai specială în contrast cu creațiile anterioare, deoarece personajul principal este de fapt un anti-erou răzbunător încărcat de ură. În trecut, au mai existat câteva pelicule ce ne-au atras atenția asupra ”Pedepsitorului”, dar doar serialul de pe Netflix ne va ajuta să înțelegem exact care este povestea din spatele caracterului său agresiv.

Rolul lui Frank Castle / The Punisher va fi interpretat de Jon Bernthal, un actor care nu prea a mai văzut în seriale vreodată. El s-ar putea să fie cunoscut publicului de la noi datorită rolurilor din The Wolf on Wall Street, Baby Driver, Sicario sau Fury.

The Punisher a fost introdus în universul Marvel de pe Netflix pentru prima oară în sezonul doi din Daredevil. La scurt timp după respectiva apariție, oficialii serviciului de streaming au confirmat că vom avea parte de un serial construit în jurul său.

The Punisher pe Netflix va avea 13 episoade și toate vor fi disponibile abonaților începând cu 17 noiembrie, în aceeași zi în care The Justice League de la DC Comics ajunge în cinematografe.

Alexandru Puiu
15:47 21.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video