Noul all-in-one IdeaCentre de la Lenovo este cel mai ieftin de până acum

Noul all-in-one IdeaCentre de la Lenovo este cel mai ieftin de până acum

Deși MWC este despre mobile, Lenovo a profitat de ocazie pentru a-și diversifica portofoliul de sisteme all-in-one la târgul de tehnologie de la Barcelona.

Vânzările de sisteme desktop tradiționale sunt în cădere liberă de foarte mulți ani. Nici achizițiile de notebook-uri nu mai sunt ce erau odată, dar există câțiva producători care reușesc să facă în continuare bani din PC-uri. Lenovo se află în vârful piramidei și concurează de la egal la egal cu HP pentru titlul de cel mai profitabil creator de sisteme.

Încercând să genereze un pic de interes suplimentar pe zona de all-in-one-uri, Lenovo a anunțat noua serie de PC-uri IdeaCentre AIO A340. Acestea nu sunt computere cu specificații de top și nici nu încearcă să facă valuri în industrie. În schimb, s-ar putea ca ideea unei eventuale achiziții să le surâdă celor cu un buget mai redus.

Designul Lenovo IdeaCentre AIO A340 este unul destul de futurist, cu un singur picior care se șerpuiește pentru a sta într-o poziție stabilă pe un birou. Datorită acestui mecanism, în funcție de unghiul din care te uiți la el, ai fi tentat să crezi că plutește. În orice caz, îl vei putea achiziționa cu un monitor de 22 sau 24 de inci, în funcție de buget și spațiul disponibil.

Pe partea de configurație hardware, IdeaCentre AIO A340 vine la pachet cu mai multe opțiuni de procesare. Pentru zona de entry-level, fără prea multe pretenții, îl poți cumpăra cu un Intel Pentium Silver. Dacă vrei să te joci un pic sau să fii mai eficient la birou, există varianta unui Intel Core i5 de ultimă generație. Amatorii de soluții AMD pot opta pentru combinație dintre un AMD A9-9425 și un Radeon R5. Cantitatea de memorie RAM este egală cu 4 sau 8GB, în timp ce stocarea poate fi asigurată de un SSD de până la 512GB sau de un hard disk normal de 1TB.

Noul all-in-one de la Lenovo va fi disponibil din luna aprilie a acestui an la un preț ce începe cu 500 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: