Ecranul record al Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi totuși prea mare

Ecranul record al Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi totuși prea mare

Samsung Galaxy Note 10 va fi telefonul cu cel mai mare ecran de până acum, iar dimensiunea acestuia pare să fie o problemă.

Modelul Galaxy Note 10 urmează să fie disponibil în patru versiuni. Pe lângă Note 10, Samsung va introduce și modelul Note 10e, iar fiecare va veni atât cu tehnologia 4G, dar și cu 5G.

Totuși, partea surprinzătoare o reprezintă dimensiunea ecranelor. Sau cel puțin ecranul unuia dintre ele.

Deși cele două fac parte din aceeași gamă, modelele Note 10 și 10e sunt destul de diferite. Galaxy Note 10e va veni cu un ecran de 6.28 inch și va avea același sistem de camere precum modelul Samsung Galaxy S10.

Totuși, dimensiunea ecranului modelului Note 10 va ajunge la uriașa dimensiune de 6.75 inch. Va avea cu doar 0.25 inch mai puțin decât tableta Samsung Galaxy Tab 7, de exemplu. Astfel, noul model Samsung va avea cel mai mare display montat vreodată pe un telefon flagship.

Aparent, Samsung crede că pentru a beneficia de cea mai bună tehnologie pe care o are de oferit, vei avea nevoie de un telefon cu un display aproape cât o tabletă. Este un uriaș pas înapoi pentru companie, notează Forbes. Telefonul ar urma să fie pur și simplu prea mare pentru a-l putea manevra confortabil.

Ce specificații ar putea avea modelul Galaxy Note 10

Nu prea există certitudini în ceea ce privește specificațiile viitoarelor telefoane Samsung. Modelele Note 10 și Note 10e, atât în versiunea 4G  și 5G, vor urma să fie lansate, cel mai probabil, în luna august 2019.

Pe lângă recordul legat de ecran, Samsung Galaxy Note 10 ar mai putea veni cu încă o premieră. Ar putea fi primul telefon fără niciun buton fizic.

În ceea ce privește sistemul de camere, acesta va fi, cel mai probabil, alcătuit din patru camere pe spate și două camere frontale, de selfie. În plus, memoria RAM ar urma să varieze de la 8GB până la 12 GB.

Sursa: Forbes
Etichete: