Nokia 9, gata de lansare: Cum arată noul smartphone PureView de top

Nokia 9, gata de lansare: Cum arată noul smartphone PureView de top

În afară de Galaxy S10, Nokia 9 PureView este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale primei jumătăți de an. Foarte mulți sun curioși dacă HMD va putea reinventa funcționalitatea camerelor principale pe mobile.

În mod real, nimeni nu cunoaște planurile finlandezilor în proporție de 100%. Având însă în vedere ineficiența giganților de a păstra un secret în ultimii ani legat de lansări, probabilitate ca particularitățile care au început să circule pe internet să fie false este aproape nulă.

Trecând însă peste detaliile de fond, cele mai noi randări cu Nokia 9 vin de la echipa 91Mobiles. Cu această ocazie, e spulberat tot misterul legat de modul în care va fi construit gadgetul și cu ce va încerca să se diferențieze de concurență.

În mod aproape suspect, Nokia ignoră complet trendul din piață referitor la designul de mobile cu rame subțiri în partea de sus și de jos a ecranului. Unii ar fi tentați să afirme că terminalul de top pare desprins din 2017 în loc de 2019. Pe de altă parte, cumpărătorii sunt destul de imprevizibili în ultima perioadă și doar vânzările ne vor confirma sau infirma o decizie inspirată din partea HMD.

Dacă Nokia 9 va profita într-o manieră impresionantă de cele cinci camere principale, acel detaliu ar putea spăla toate păcatele legate de aspectul exterior. Cei mai mulți utilizatori își fac un upgrade la telefon în 2019 datorită abilitățililor de captură. Această particularitate ar putea transforma micuțul într-un succes răsunător. Ajută și brandingul celor de la Zeiss de pe spate.

Va fi interesant de analizat și implementarea referitoare la senzorul de amprentă din spatele ecranului. Până acum, a existat loc de mai bine. În orice caz, se vor lămuri toate detaliile despre Nokia 9 PureView la MWC 2018 în cadrul unei conferințe programate pentru 24 februarie.

În ceea ce privește performanța, smartphone-ul ar putea fi livrat cu un Snapdragon 845 de anul trecut. O versiune certificată 5G cu un Snapdragon 855 se află de asemenea pe lista posibilităților. În rest, vorbim de un ecran QHD+ de 5,99 inci un acumulator de 4150 mAh în spate și o cantitate rezonabilă de 8GB RAM.

Nokia 9

Citește și: