Netflix a făcut o gafă de proporții pe care utilizatorii au primit-o cu brațele deschise

Netflix a făcut o gafă de proporții pe care utilizatorii au primit-o cu brațele deschise

Netflix a oferit din greșeală publicului data de lansare a unuia dintre cele mai așteptate seriale de pe platforma de streaming.

Informația vine dintr-o postare pe contul de Facebook al Netflix Olanda, care acum este ștearsă. Totuși, screenshot-urile rămân pentru posteritate, și putem vedea exact cum s-a dat de gol platforma.

Postarea respectivă conținea o listă de seriale de pe platformă, iar în dreptul fiecăreia exista și un număr de nopți care ar mai trebui să treacă pentru ca respectivul sezon să apară online. Postarea arăta că ar mai fi 97 de nopți din momentul respectiv și până când vom putea vedea The Witcher pe Netflix. Potrivit calculelor, data lansării serialului ar fi 17 decembrie 2019.

Totuși, platforma nu a oferit niciun anunț oficial în prealabil și, de asemenea, faptul că postarea a fost ulterior ștearsă, ar fi ambele semne că Netflix ar fi făcut totuși o gafă.

Serialul are și un teaser pe care îl poți urmări aici:

Serialul The Witcher vine pe Netflix

Serialul este foarte așteptat de către public. Totuși, data exactă în care vom putea urmări The Witcher pe platforma de streaming a fost ținută secretă. Cei mai mulți spun că ar putea fi exact ceea ce fanii Game of Thrones ar avea nevoie după finalizarea ultimului sezon. Similaritățile dintre cele două sunt destul de multe.

Noul serial de pe Netflix va fi adaptarea unei serii de cărți cu același nume, scrisă de doi autori polonezi. Povestea îl are în centru pe Geralt of Rivia, un vânător de monștri care încearcă să-și găsească locul într-o lume în care oamenii sunt de multe ori mai răi decât monștrii.

În rolurile principale îi vom vedea pe Henry Cavill și Freya Allan.

Totuși, nu vom știi cu siguranță când vom vedea The Witcher pe platformă până la un anunț oficial de la Netflix.

Citește și:
Sursa: Comicbook