Mortal Kombat 11 îți crește tensiunea din primul trailer

Mortal Kombat a fost din totdeauna una dintre cele mai agresive francize din toate timpurile, iar viitorul joc din serie după spectacolul sângeros la un cu totul alt nivel.

De ceva timp, cei de la NetherRealm Studios lucrează la un nou joc Mortal Kombat. Acesta va fi al unsprezecelea din serie și se anunță a fi spectaculos. Momentan, avem doar un trailer cu o parte dintre fatalitățile care îți vor ridica părul pe mână în noul joc. Acesta ar trebui să liniștească persoanele care cred că actualul climatic politic și corectitudinea politică influențează în vreun fel evoluția clasicei francize.

Cu Mortal Kombat 11, creatorii seriei nu s-au grăbit foarte mult. Au trecut deja patru ani de la lansarea Mortal Kombat 10 din 2015, iar cei de la NetherRealm au vrut să se asigure că upgrade-ul va fi unul important, care să profite de avansurile tehnologice recente. Dacă te uiți la trailer, îți vei da seama că rezultatul este unul spectaculos.

Pentru prima oară, noul Mortal Kombat va avea un nou mod de joc single player, o aventură al cărei apogeu va fi reprezentant de un boss feminin – Kronika. Geras va fi un nou personaj cu care te poți lupta. În altă ordine de idei însă, nu vor lipsi caracterele îndrăgite care au devenit sinonime cu seria – Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade sau Sub-Zero.

Mai mult ca orice însă, Mortal Kombat este despre fatalități. Deși a devenit un pic mai ușor în ultimul deceniu să le pui în practică la finalul unei lupte, farmecul lor vizual rămâne, iar primul clip din noul joc îți arată la ce nivel se pune problema. Dacă ești mai slab de înger, ar fi bine să nu apeși pe play. Ca o notă de subsol drăguță, amatorii de MMA vor aprecia vocea lui Ronda Rousey în spatele îndrăgitului personaj Sony Blade. Premiera jocului este planificată pentru 23 aprilie 2019.

Citește și: