Mortal Kombat X nu va apărea pe console din generația veche

Mortal Kombat X nu va apărea pe console din generația veche

Cel mai nou joc din seria Mortal Kombat nu va fi lansat pentru PlayStation 3 și Xbox 360.

Dacă sunteți posesorii unor console din generația veche și vă bazați pe faptul că Mortal Kombat X va fi lansat, până la urmă, și pentru dispozitivele voastre, avem vești proaste: Warner Bros. a anunțat în mod oficial că jocul nu va putea fi rulat pe Xbox 360 sau Playstation 3. Decizia a venit în condițiile în care mulți oameni își pierduseră deja speranțele, din cauză amânărilor care avuseseră loc în trecut. Conform site-ului Kotaku, în luna mai, GameStop a anunțat că jocul nu va mai fi lansat în vară, așa cum se credea înainte, ci în luna decembrie.

”După luni de dezvoltare, Warner Bros. Interactive Entertainment a ajuns la concluzia regretabilă că nu putem lansa Mortal Kombat X pentru PlayStation 3 și Xbox 360. Fiți siguri de faptul că echipele noastre au lucrat intens pentru a atinge standardele de calitate impuse de versiunile pentru consolele moderne. Nu am putut aduce versiunile pentru PS3 și Xbox 360 la calitatea așteptată de la un joc Mortal Kombat și ne pare rău că nu am putut livra produsele așa cum fusese planificat inițial”, au declarat cei de la WB.

Cu toate acestea, Mortal Kombat X poate fi jucat pe mobil, fiind disponibil atât pe Play Store, cât și pe App Store, iar review-ul complet este disponibil aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: