Anunț surpriză Dacia: când vei putea cumpăra noul model

Anunț surpriză Dacia: când vei putea cumpăra noul model

Dacă așteptai un nou model Dacia ca să-ți cumperi o mașină, compania livrează acum și lansează pe piață un nou model Logan Stepway.

De joi, 14 noiembrie, Dacia a pus în vânzare o nouă mașină pe pplatforma sa de vânzări online. Este vorba despre un noul model Logan Stepway. Din decembrie, modelul vei putea cumpăra modelul din rețeaua de magazine Dacia din toată țara.

Noul model este disponbil în trei variante de motorizare: una pe benzină, TCe 90, și două diesel, Blue dCi 75 şi Blue dCi 95.

Ca preț, noua Dacia Logan Stepway este destul de accesibilă. Cea mai ieftină versiune te va costa 10.250 de euro (TVA inclus): aceasta este cea cu motor pe benzină TCe 90. În schimb, varianta cu motor diesel Blue dCi 95 e ceva mai scumpă și va costa 12.150 de euro.

Ce îți oferă noua Dacia Logan Stepway

dacia logan stepway

Noul model de la Dacia vine neapărat cu ceva ieșit din comun, însă are câteva funcționalități care îți vor face viața ceva mai ușoară la volan. Pe de-o parte, vine echipată cu  sistemul de navigație MediaNav, cu un ecran tactil de 7 inch. Cu ajutorul acestuia, poți efectua apeluri, folosi hărțile sau asculta muzică, de exemplu.

De asemenea, printre dotările mașinii se numără și oglinzile reglabile electric, cu degivare, sistemul cruise control sau asistența la parcarea cu spatele.

În ceea ce privește portbagajul, acesta este destul de generos din punct de vedere al spațiului. Inițial, acesta are o capacitate  de 510 litri. Totuși, poate ajunge și la 1.257 litri, în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Opţional, noua Dacia Logan Stepway poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Dacă nu mai ai răbdare până mașina să apară în magazinele Dacia, o poți comanda deja de aici. Compania menționează pe site că o va livra până pe 20 decembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: