11 mart. 2019 | 07:51

Microsoft ți-a pus jocurile pe butuci printr-un update la Windows 10: de ce să-l dezinstalezi

ACTUALITATE
Microsoft ți-a pus jocurile pe butuci printr-un update la Windows 10: de ce să-l dezinstalezi

Nu este prima oară când Microsoft lansează o actualizare defectuoasă la Windows 10, dar aceasta din urmă va supăra foarte mulți pasionați de gaming.

În teorie, fiecare update pentru cel mai nou sistem de operare ieșit din Redmond ar trebui să fie benefic. Ar trebui să includă îmbunătățiri de performanță și un grad sporit de securitate pentru datele utilizatorilor. Din păcate, în cazul în care place să fii la zi cu actualizările și ai instalat deja KB4482887, majoritatea jocurilor tale se vor mișca mai prost.

Compania americană a dat-o din nou de gard când vine vorba de un update la Windows 10. Microsoft a publicat un comunicat de presă prin care roagă persoanele afectate să dezinstaleze cea mai nouă variantă a sistemului de operare, în cazul în care experiența de gaming a avut de suferit. Până și utilizatori de mouse-uri au avut de suferit din cauza KB4482887.

În comunicat, oficialii Microsoft insistă asupra faptului că, după instalarea update-ului, utilizatorii s-ar putea să observe ”o degradare a performanței grafice și performanței mouse-ului în mai multe jocuri de desktop, precum Destiny 2”.

Este însă important de reținut că nu doar cei de la Microsoft și-au dat seama că există o problemă, ci și utilizatori obișnuiți care au început să se plângă online de modul în care compania americană le-a sabotat experiența de gaming în titluri precum Call of Duty 4 sau Call of Duty: Modern Warfare 2.

În mod previzibil, oficialii gigantului din Redmond s-au grăbit să afirme că problema se va remedia în viitorul apropiat printr-un alt update. Din păcate, nu au putut face o promisiune clară vizavi de momentul exact al lansării respective. În plus, au insistat asupra faptului că, dacă nu te joci, nu ar trebui să ai de suferit în urma actualizării. În orice caz, este bine de știut că poți dezinstala update-ul buclucaș, deși ar fi fost mai bine dacă nu ar fi venit la pachet cu acest minus important, iar cei de la Microsoft l-ar fi testat mai bine înainte de lansare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele