Anunțul momentului de la Microsoft. Ce se va întâmpla cu următoarele modele Xbox

Anunțul momentului de la Microsoft. Ce se va întâmpla cu următoarele modele Xbox

Microsoft urmează să lanseze destul de curând un nou model de Xbox, iar specificațiile acestuia îi vor încânta pe fanii jocurilor video.

E deja clar pentru toată lumea că Microsoft urmează să lanseze un nou model de consolă, însă nimeni nu știe exact ce și cum. Cunoscut sub numele de cod Project Scarlett, următorul model de Xbox urmează să debuteze în 2020. Microsoft spune despre acesta că va fi de patru ori mai puternic decât modelul Xbox One X.

Chiar dacă nu are nimeni încă prea multe detalii despre ce urmează să poată să facă următoarea consolă, există totuși câteva informațiii care să-ți mențină interesul până la lansare.

Într-un interviu recent, Phil Spencer, vicepreședinte executiv al departamentului de gaming de la Microsoft și șeful mărcii Xbox a anunțat câteva detalii despre viitorul dispozitiv. Potrivit acestuia, noul model se va concentra cel mai mult pe consistență. Astfel, se va asigura că jocurile se încarcă rapid și imaginile vor fi redate la un frame rate de 60 de cadre pe secundă.

Cu ce va veni noul model de Xbox de la Microsoft

Upgrade-urile la noi modele pot aduce și ceva probleme, în unele cazuri. Uneori, tehnologiile mai vechi nu mai sunt disponibile pe ultimele generații de device-uri. Nu pare a fi și cazul noii console Microsoft.

Una dintre cele mai utile specificații ale noii console o reprezintă faptul că aceasta va fi compatibilă cu toate generațiile de jocuri create până acum. De asemenea, nici jucătorii care vor deține console din generații anterioare nu vor avea probleme, pentru că vor putea juca contra deținătorilor noului model de Xbox.

Phil Spencer mai aduce o completare în ceea ce privește specificațiile noii console Xbox de la Microsoft. Spune că va „respecta compatibilitatea controller-elor pe care le ai deja”. Astfel, cei care au investit în controllere personalizate le vor putea folosi fără griji pe noua consolă.

Citește și:
Sursa: Engadget
Etichete: