Melodia care te face să urăști sau să iubești Crăciunul e acum în 4K pe YouTube

Melodia care te face să urăști sau să iubești Crăciunul e acum în 4K pe YouTube

Last Christmas de la Wham! a ajuns să definească perioada sărbătorilor de iarnă în ultimele trei decenii. Ce-ar fi mall-urile fără ea? Ce-ar fi holurile hotelurile? Ce-ar fi lifturile corporate? Probabil la fel, dar mai seci și mai puțin enervante. Așa că de acum Last Christmas e în 4K pe YouTube.

Ștefan Hrușcă pentru o anumită generație, Frank Sinatra pentru aproape toate generațiile și Wham! cu Last Christmas pentru toți cei indeciși. Pe scurt, orice Crăciun din ultimii 10 ani și, probabil, pentru eternitate. Iar YouTube a devenit de-acum gazdă pentru clipul 4K al piesei lansată în 1984.

După 35 de ani, tot într-un decembrie, oamenii iubitori de inimi date Crăciunul precedent pot urmări oameni din upper middle class cum se bucură de-o ieșire la schi.

Versiunea 4K de pe YouTube a Last Christmas îți arată că, da, anii ’80 s-au întâmplat. Poate ai auzit povești, poate n-ai crezut, dar au fost reali. Cu tot cu hainele bizare, frezele ciudate și un fel de proptele pentru umeri, ca să pară oamenii mai plini de ei.

În 10 ani, Last Christmas a strâns sutele de milioane pe YouTube

Last Christmas a fost urcată pe contul Wham! de YouTube pe 25 octombrie 2009. Până în prezent, a strâns peste 480 de milioane de afișări și circa 1,9 milioane de aprecieri. Față de credința populară, dezgustul e reprezentat doar prin 95 de mii de voturi.

Noul clip, în grandioasa rezoluție 4K, are peste 2,5 milioane de afișări strânse peste weekend și 106 mii de aprecieri. Și, după cum a spus un comentator, calitatea clipului din ’84 în 4K e atât de bună, încât poți lejer să crezi că-i 2019 care s-a îmbrăcat vintage retro ca-n anii ’80.

Ce-i drept, cu sau fără 4K pe YouTube, Wham! a dat hitul mai multor generații. Altfel nu ar fi primit un nume de altfel sugestiv: Whamageddon. Apocalipsa e însă amânată, că încă mai sunt mall-uri care n-au terminat heavy rotation-ul la Last Christmas.

Citește și:
Etichete: