PewDiePie ia o pauză: când dispare de pe YouTube cel mai popular vlogger

PewDiePie ia o pauză: când dispare de pe YouTube cel mai popular vlogger

Chiar și dacă nu ai nicio legătură cu YouTube și nu urmărești constant vreun vlogger, este puțin probabil să nu fie auzit de PewDiePie. Youtuber-ul s-a cam săturat însă de această activitate.

După ce a fost primul om de pe YouTube cu 100 de milioane de abonați, PewDiePie s-a decis să ia o pauză de la această activitate pe parcursul anului viitor. Nu este foarte clar dacă Felix Kjellberg se va despărți permanent de platforma care l-a făcut faimos, dacă va fi vorba doar de câteva luni sau de întregul an 2020.

Un lucru este însă sigur, PewDiePie nu mai suportă schimbările mai mult sau mai puțin semnificative pe care le introduc cei de la YouTube la fiecare câteva luni cu referire la politica de conținut. În consecință, în același clip de mai jos în care a critica schimbările recente introduse de Google pe serviciul de streaming, vloggerul a promis că ia o pauză în prima parte a anului viitor.

Motivul pentru care Felix vrea să renunțe la YouTube, dincolo de regulamentul platformei, ține de oboseală. ”Mă simt foarte obosit”, a afirmat vloggerul. Nu este prima oară când PewDiePie își ”amenință” fanii cu o pauză, prima referință către aces gest fiind făcută în luna august a acestui an. La momentul respectiv, creatorul de conținut a spus că este prima oară când se gândește la altceva în afară de YouTube, ”pentru prima oară în 10 ani”.

Acest gest extrem al vloggerului vine la scurt timp după ce a intrat în istorie datorită numărului său de 100 de milioane de abonați. Oboseala extremă ar putea fi însă și ea un motiv serios, în contextul în care a făcut mai multe greșeli majore în ultimii ani. A avut niște manifestări de rasism aspru criticate, iar fanii săi au ajuns să creeze viruși pentru a te forța să te abonezi la canalul de YouTube PewDiePie. Rămâne să vedem ce se întâmplă în 2020.

Citește și: