Keanu Reeves ar putea ajunge în universul Marvel: cine a făcut anunțul

Keanu Reeves ar putea ajunge în universul Marvel: cine a făcut anunțul

Mulți dintre actorii tăi preferați joacă un rol mai mic sau mai mare în universul cinematografic Marvel, cu excepția lui Keanu Reeves. Se pare însă că situația se va remedia.

După ce l-ai văzut în Matrix în urmă cu câteva decenii sau în recentul John Wick, este greu să afirmi că Reeves nu are stofă de super erou pe marile ecrane. Actorul și-a demonstrat talentul actoricesc într-o serie stufoasă de lung metraje, pe o plajă foarte mare de genuri artistice. De la comedii romantice și până la SF-uri explozive, este greu să spui că o anumită categorie de roluri nu se pretează pentru el.

Tocmai din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră faptul că se vehiculează de ceva timp numele lui Keanu Reeves pentru un rol în MCU. După ultimul Avengers, seria de pelicule Marvel va începe un nou capitol și este momentul perfect pentru ancorarea unor noi actori în lumea fantastică a super eroilor din benzi desenate.

Keanu Revees trece printr-o perioadă foarte bună, de câțiva ani. Pe lângă faptul că s-a angajat în franciza John Wick, care aduce foarte mulți oameni în cinematografe, el este implicat în realizare de jocuri video și e partener la un producător de motociclete din Statele Unite. Mulți îl percep ca fiind atât de ancorat în realitate încât au semnat o petiție pentru numirea sa în poziția de omul anului 2019 în revista Times.

Revenind însă la MCU, directorul Marvel Studios a spus câteva cuvinte despre Keanu Reeves într-un interviu recent. ”Vorbim cu el despre aproape fiecare film pe care îl facem. Vorbim cu Keanu Reeves despre ele. Nu știu când sau dacă se va alătura MCU, dar ne dorim foarte tare să găsim modul corect pentru a-l introduce.”, a declarat Kevin Feige. Aceste informații au ajuns online la câteva luni după ce s-a speculat că Reeves va fi prezent în iminentul The Eternals, în care s-ar putea să o vedem și pe Angelina Jolie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: