Mașina de familie a viitorului care o să te facă să uiți de Tesla

Mașina de familie a viitorului care o să te facă să uiți de Tesla

Mașina de familie a viitorului trebuie să fie spațioasă, să răspundă tuturor nevoilor consumatorilor și să fie electrică. Un brand al unei companii celebre îți arată mașina care te va face să uiți de Tesla.

Nu că până acum te-ai fi gândit prea des să-ți iei o mașină electrică de la Tesla, dar cei de la Polestar mizează pe sectorul automobilelor premium.

Polestar este un brand al companiei-mamă Volvo, așa cum este Honor la Huawei. Se diferențiază de gigantul Volvo prin faptul că a început producția exclusivă de mașini electrice.

polestar volvo masina de familie

Mașina care o să te facă să uiți de Tesla

Polestar a fost fondată în 1996, dar, de atunci, a produs doar două modele pe care le-a numit simplu: Polestar 1 și 2. Prima este o mașină sport foarte atractivă, pe care n-ai ezita să o încerci dacă ai avea ocazia, chiar dacă n-ai mai văzut niciodată logoul de pe capotă.

Polestar 2 este considerat rivalul direct al Tesla Model 3, dar tot nu este o mașină de familie cum și-ar dori anumiți clienți.

polestar volvo masina de familie

Prin urmare, brandul derivat din Volvo are planuri pentru mașina care va bate orice rival în categoria autoturismelor de familie. Deocamdată nu există decât niște imagini concept realizate în mod digital și a fost numită Polestar 0. Nu au numit-o Polestar 3 pentru că se lucrează deja la cel de-al treilea model al companiei care va fi un SUV.

Polestar 0 ar trebui să fie un rival pentru Tesla Model S care în SUA este foarte populară pentru cei care-și doresc mașina bună la toate și care nici nu poluează. Desigur, americanul de rând tot către Ford se îndreaptă, ca românul și Dacia.

polestar volvo masina de familie

Personal, consider că acest concept nu are nimic din designul unui automobil de familie, dar dacă Polestar spune că așa trebuie să arate mașina viitorului… Mai degrabă îți vine să faci câteva ture pe circuit cu ea, decât să-ți iei copilul de la școală și nevasta de la serviciu, dar măcar are un design atipic de suplu. Și, e bine de menționat, că se dorește înlocuirea oglinzilor laterale clasice cu camere video.

Sursa: carscoops