17 mai 2019 | 11:20

VIDEO Sezonul 4 din serialul Lucifer vine promovat de Toma Caragiu

ACTUALITATE
VIDEO Sezonul 4 din serialul Lucifer vine promovat de Toma Caragiu

Ultimul sezon din Lucifer a debutat pe 8 mai, iar cei de la Netflix au ales să-și promoveze serialul într-un mod ceva mai diferit.

Netflix a publicat pe Facebook și Instagram un videoclip de prezentare al celui mai nou sezon din serialul Lucifer în care folosește imagini din arhivă cu celebrul actor român, Toma Caragiu. Fragmentele sunt extrase din monologul numit Mefisto.

Pentru a continua tema, postarea vine cu descrierea „Ptiu, drace! PS: Acest video va arde în două săptămâni. Asigură-te că îl vezi!”

 

View this post on Instagram

 

Ptiu, drace! PS: Acest video va arde în două săptămâni. Asigură-te că îl vezi!

A post shared by Netflix Romania (@netflixro) on

Netflix a mai făcut ceva similar pentru a promova serialul. Măști populare românești au ajuns să fie purtate de actorii principali ai serialului pentru prezentarea noului sezon.

Serialul Lucifer, prezentat de Toma Caragiu

Dar care este legătura între serialul modern și un monolog vechi de peste 40 de ani? Ei bine, în videoclipul original, Toma Caragiu enumeră o serie de expresii românești care au în componența lor, într-un fel sau altul, cuvântul „dracul”. Cei de la Netflix au extras exact aceste fragmente din sketch-ul actorului român. Au văzut potrivită alăturarea acestora unor imagini din serialul care îl are în prim plan pe Lucifer care este, bineînțeles, însuși diavolul.

Printre expresiile din videoclipul de promovare Netflix se numără „la dracu-n praznic”, „dracu’ să mă ia dacă înțeleg ceva”, sau „dracu’ l-a pus”.

După ce se plictisește să conducă iadul, diavolul ajunge să se mute în Los Angeles, unde își deschide un club de noapte și se amestecă printre muritori. Personajul chiar este numit Lucifer și este interpretat de actorul din Țara Galilor, Tom Ellis.

Lucifer a debutat în 2016 și a ajuns acum la al patrulea sezon, care deja este disponibil pe Netflix, cu zece episoade. Încă nu se știe dacă serialul va continua cu sezonul cinci.