LG lansează trei telefoane „de buget” de care ai putea fi interesat

LG lansează trei telefoane de buget de care ai putea fi interesat

Știam deja că LG va prezenta modelul de top LG G8 ThinQ la Mobile World Congress în Barcelona, dar producătorul sud-coreean anunță că va lansa și alte trei telefoane „de buget” ce ți-ar putea face cu ochiul.

LG K40, LG K50 și LG Q60 nu sunt amenințări pentru viitoarele flagship-uri de la Samsung, Apple sau Huawei pentru că se adresează segmentului de piață low-mid range. Toate cele trei telefoane vor avea ecranele FullVision ale companiei (5,7 inci pentru K40 și 6,26 inci pentru K50 și Q60). Aceste ultime două modele vor avea ecranul crestat cu acea formă de picătură.

LG mai introduce la acest modele puterea inteligenței artificiale pentru recunoașterea de scene de fotografiat și de obiecte, dar și sunet surroud DTX:X 3D și un buton dedicat pentru asistentul digital Google. Pe spate regăsim un senzor de amprentă și la interior un procesor octa-core de 2 Ghz.

LG Q60 este cel mai puternic dintre cele trei și are 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare ce poate fi extins printr-un card micro SD, baterie de 3500 mAh, o cameră de selfie de 13 MP și pe spate avem un sistem triplu de camere format dintr-un senzor de 16 MP, unul de 5 MP ultra-wide și unul de 2 MP folosit pentru detectarea adâncimii imagini.

LG K50 are tot 3 GB RAM, dar doar 32 GB spațiu de stocare (și el extensibil), tot o baterie de 3500 mAh și o cameră de selfie de 13 MP. Totuși, în acest caz, pe spate avem doar un sistem format dintr-un senzor de 13 MP și unul de 2 MP.

Ultimul din listă este K40 ce vine cu doar 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, baterie de 3000 mAh, o cameră frontală de 8 megapixeli și una pe spate de 16 megapixeli.

Toate bune și frumoase, dar nu știm prețurile pentru aceste modele. Probabil vor fi anunțate chiar la MWC. Trebuie ca LG să le ofere la niște prețuri bune pentru a se bate cu Xiaomi sau Motorola care oferă modele sub 250 de euro pentru specificații asemănătoare.

Este clar că LG caută să-și pună pe picioare diviza de smartphone-uri după ce anul trecut a anunțat pierderi de 700 de milioane de dolari cu acestă divizie. Piața de telefoane a scăzut în 2018, dar nu pe toate segmentele. De fapt, segmentul telefoanelor de mijloc este singurul care a crescut, ceea ce înseamnă că este loc și apetit pe piață pentru astfel de telefoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: