22 apr. 2019 | 08:39

Lenovo Z6 Pro: ce trebuie să știi despre alternativa la Galaxy S10 și Huawei P30 Pro

ACTUALITATE
Lenovo Z6 Pro: ce trebuie să știi despre alternativa la Galaxy S10 și Huawei P30 Pro

Mâine, va fi anunțat oficial Lenovo Z6 Pro, un concurent serios pentru Galaxy S10 și Huawei P30 Pro. Cele mai multe particularități ale aparatului au făcut însă deja înconjurul lumii.

În ziua de azi, tinde să fie imposibil pentru un producător de mobile să mențină misterul din jurul unei lansări iminente. Din acest motiv, cu câteva săptămâni înainte ca un gadget să devină public, specificațiile tehnice și particularitățile de design se cunosc deja. De cele mai multe ori, surprizele sunt derivate din detalii de software. Aceste principii se aplică și în cazul viitorului Lenovo Z6 Pro.

Lenovo Z6 Pro este programat să fie anunțat oficial marți, pe 23 aprilie. Între timp, niște randări ale aparatului și câteva imagini care par să fie imortalizate cu el au ajuns deja să circule pe internet.

Inițial, se credea că nu va avea niciun fel de crestătură sau perforație în ecran, dar aceste zvonuri au fost desființate de clipul de mai jos. Cu această ocazie, vedem că va adopta o crestătură de tip picătură pe rama superioară. În plus, la fel ca alte câteva gadgeturi recente, va ascunde un senzor de amprentă în spatele ecranului. 
În mod real, nici mostrele de captură partajate de Lenovo nu arată rău. Din păcate, până nu le vedem necompresate sau până când telefonul nu este testat de o autoritate independentă, este dificil să te pronunți în privința performanței. Nu de alta, dar s-ar putea să fi fost imortalizate cu hardware adițional sau să fi trecut printr-o serie de artificii software.

Lenovo a confirmat deja că viitorul Lenovo Z6 Pro va fi construit în jurul unui SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm. Va avea un senzor principal de 48 de megapixeli și va suporta conectivitatea 5G. Un acumulator de 4000 mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile întregi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele