Lenovo a anunțat telefonul pentru tineri: cât de bun este Lenovo Z6 Youth Edition

Lenovo a anunțat telefonul pentru tineri: cât de bun este Lenovo Z6 Youth Edition

Portofoliul de telefoane al Lenovo a câștigat un nou membru în ultimele zile, iar pornind de la numele Lenovo Z6 Youth Edition, pare să fie dedicat tinerilor.

În ziua de azi, majoritatea adolescenților visează la cel mai nou iPhone, Samsung sau, într-o măsură din ce în ce mai mică, Huawei. Chiar și în acest condiții, cei de la Lenovo speră să te convingă de faptul că un telefon construit special pentru tineri este alegerea perfectă. În cel mai rău caz, măcar este suficient de ieftin încât să nu-ți pară rău de bani.

Lenovo Z6 Youth Edition va fi comercializat în anumite colțuri ale mapamondului sub numele Z6 Lite. Terminalul este construit în jurul unui procesor Snapdragon 710 de la Qualcomm și, în funcție de buget, îl vei putea cumpără cu 4GB sau 6GB RAM și 64GB sau 128GB de spațiu. Spațiul de stocare poate fi extins prin intermediul unor carduri microSD de până la 256GB.

Carcasa este realizată din aliaj de magneziu, același material pe care chinezii îl folosesc pentru carcasa laptopurilor ThinkPad din portofoliu. În privința culorilor, îl vei putea cumpăra cu unul din două finisaje, Knight Black și Stardust. Vine preinstalat Android Pie, mascat cu interfața proprietară ZUI 11.

Lenovo Z6 Youth Edition se ascunde în spatele unui panou de 6,3 inci cu un raport de aspect de 19,5:9, o rezoluție de 2340 x 1080 și suport pentru conținut HDR10. Camera frontală de 16 megapixeli este ascunsă într-o crestătură discretă sub formă de picătură. Pe spate, se regăsesc trei camere principale. Cea mai importantă este de 16 megapixeli cu F/1.8, pentru telephoto vei profita de o cameră de 8 megapixeli cu F/2.4, în timp ce imaginile wide, cu un câmp vizual larg, sunt de 5 megapixeli cu F/2.2. Poate face fotografii cu un zoom hibrid de 8X.

Pe spatele telefonului există un senzor de amprentă tradițional. Acumulator este de 4050mAh și se încarcă rapid la 15W. Ca o particularitatea lăudabilă, lângă portul USB C de la bază, are o mufă de căști. Prețul de achiziție începe de 174 de dolari pentru varianta cu 4GB RAM și 64GB de spațiu și sare până la 246 de dolari, dacă optezi pentru versiunea cu 6GB RAM și 128GB de spațiu.

Citește și:
Etichete: