Foști angajați ai Ubisoft și Valve vor să-ți ofere un joc cum nu ai mai văzut

Foști angajați ai Ubisoft și Valve vor să-ți ofere un joc cum nu ai mai văzut
Sursa foto: Darewise
12:17 14.05.2019

Darewise Entertainment vrea să creeze un joc online third person unic. Studioul proaspăt format este compus din foști angajați de la Ubisoft, Valve și Rockstar.

Jocul nu are un nume oficial, doar un nume de cod, Project C, și va putea fi jucat în stadiul de alpha pe PC în curând.

Unul dintre lucrurile interesante la acest titlu este faptul că este dezvoltat de Darewise, studio fondat anul trecut de mai mulți veterani din industrie. Așadar, în acest studio se regăsesc oameni de la Ubisoft, Valve și Rockstar Games. Fondatorul este Benjamin Charbit, unul dintre cei care au participat la crearea Assassin’s Creed Black Flag.

Project C este construit cu motorul grafic Unreal Engine 4, iar acțiunea jocului are loc pe o planetă abandonată ce „este plină de viață extraterestră, tehnologie și resurse naturale”.

Project C, o propunere diferită față de clasicul joc online

Titlul de față nu are o poveste scriptată și încurajează jucătorii să colaboreze și să creeze o economie concepută chiar de ei. De exemplu, adunatul de resurse va fi util pentru că astfel clanul tău poate construi așezări. Bineînțeles că va fi o bătaie pe resurse și de aici și conflictul dintre clanuri.

În plus, Project C nu va avea clase și vei putea juca cum vrei tu, iar resursele le folosești pentru a realiza unelte, arme, obiecte și vehicule. Ideea din spatele jocului este de a crea o lume reală și dinamică care să reacționeze la activitatea jucătorilor.

Cei de la Darewise au spus că vor avea mai multe sesiuni pentru teste pentru a vedea cum reacționează jucătorii la Project C. Dacă ți se pare interesantă propunerea studioului și vrei să participi atunci trebuie să intri aici.

„Jucătorii sunt extrem de importanți pentru un joc multiplayer excelent, motiv pentru care invităm un grup select de jucători să se alăture Project C într-un stadiu atât de incipient de dezvoltare”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Venture Beat
Etichete: